Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

PSG ima veći godišnji budžet od plaće Ibrahimovića

Zlatan Ibrahimović
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
03.09.2015.
u 07:00

Zbog takvog budžeta PSG-a francuska liga je postala najbogatija u Europi, prvi put u povijesti ispred njemačke lige.

Rukometaši francuskog PSG-a sa 16,5 milijuna eura godišnjeg budžeta uvjerljivo su najskuplja momčad svijeta. Primjerice, Zlatan Ibrahimović ima godišnju plaću 15 milijuna eura.

Zbog takvog budžeta PSG-a francuska liga je postala najbogatija u Europi, prvi put u povijesti ispred njemačke lige.

Zanimljivo je da Montpellier ima devet milijuna manji budžet od PSG-a, dok je klub s najmanjim budžetom Cesson – dva milijuna eura.

>> Josip Šandrk mi 
je pacijent broj jedan!

Komentara 2

NE
nemesisdns
08:56 03.09.2015.

Koji hebilni naslov boze sacuvaj, pa postoji i nogometni klub PSG covjek se pita o cem se uopce radi i koja he svrha ovog teksta.

KA
Kaka551
12:17 03.09.2015.

Novinari u večernjem apsolutno nemaju nikakva pojma o onome o čemu pišu. To prelazi u notorne gluposti i pitam se stvarno tko su ti ljudi, gdje su školovani? Polupismeni idioti koji nemaju veze s onim što piše, kao da Neven Ciganović piše članke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije