Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez otpora

Najskuplja momčad svijeta bez problema potopila PPD Zagreb

PPD Zagreb
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
11.10.2015.
u 18:38

Do pobjede je PSG predvodio sjajni Hansen s deset pogodaka, a Nikola Karabatić postigao je sedam. Kod Zagreba se mogu izdvojiti Kovačević (pet golova) i Pavlović (četiri gola).

U četvrtom kolu rukometne Lige prvaka, PPD Zagreb doživio je drugi poraz, PSG je pobijedio 34:23.

Nakon startnih pobjeda protiv Kiela i Celja, zagrebaši su nanizali dva poraza; prvo je u napetoj utakmici Veszprem odnio bodove iz Arene, a danas je PSG pokazao svoju klasu i uvjerljivo pobijedio. Bio je to susret koji nije ponudio nikakvu dramu, domaći rukometaši od samog su početka zagospodarili terenom i poveli 8:1, nakon čega je Veselin Vujović zatražio minutu odmora.

"Što ste došli? Što ste uopće došli ovdje ako ćete tako igrati?, grmio je ljutiti trener Zagreba na minuti odmora, a momčad se zatim konsolidirala, ali samo nakratko jer najskuplja momčad svijeta je vrlo brzo pronašala ritam s početka susreta i na poluvremenu je bilo 18:8.

U nastavku se Zagreb nekoliko puta spustio na jednoznamenkasti zaostatak, ali nije mogao ozbiljnije zaprijetiti.

Do pobjede je PSG predvodio sjajni Hansen s deset pogodaka, a Nikola Karabatić postigao je sedam. Kod Zagreba se mogu izdvojiti Kovačević (pet golova) i Pavlović (četiri gola).

PSG je tako upisao treću pobjedu, ima i jedan poraz, te se nalazi na trećoj poziciji. Zagreb je na omjeru 2:2 i peti je, a u sljedećem kolu u Areni će ugostiti Wislu, izravnog konkurenta za plasman u drugi krug.

>>Beşiktaş bez ikakvih izgleda kod Alilovića, Sulića i Sliškovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije