Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMISTIČNA

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović navija u dresu Zagreba za 'plinare'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
09.04.2015.
u 20:11

Uz teren se fotografirala s navijačima u dresu PPD-a Zagreb i optimistična je u vezi s rezultatom. Nadajmo se da njen optimizam ima podlogu i da će rezultat biti dobar.

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović ne propušta velika sportska događanja pa se tako našla u Areni Zagreb na utakmici četvrtfinala Lige prvaka  PPD Zagreba protiv Barcelone.

Uz teren se fotografirala s navijačima u dresu PPD-a Zagreb i optimistična je u vezi s rezultatom. Nadajmo se da njen optimizam ima podlogu i da će rezultat biti dobar.

Naime, PPD Zagreb nikad u svojoj povijesti nije pobijedio Barcelonu pa bi bilo itekako lijepo da se to dogodi upravo sad. Ne samo zbog povijesti, ne samo zbog nade u polufinale nego i jer bi to bio dokaz da ovaj mlađahni Zagreb, najsiromašniji od svih osam klubova u četvrtfinalu, ima na duže svoje mjesto u europskom rukometu.

Priznao je to i trener gostiju Xavi Pascual, koji tvrdi da je ovaj Zagreb kao nekad Jugoplastika i da će brojni talenti u njegovim redovima vrlo brzo voditi glavnu riječ u rukometu.

>> Kolinda Grabar-Kitarović ugostila hrvatsku reprezentaciju

Komentara 37

BK
B Kosa
20:34 09.04.2015.

Hvala presjednice sto ste dosli. Bili ste sretni nogometnoj reprezentaciji. nadamo se dacete donijeti srecu i zagrebu.Presjednice dajte se i vi angazirajte da svjetu dokazemo da nikada nismo bili fasisti niti rasisti kako nas komunisti prikazuju

DI
dinamojavolim1
23:37 09.04.2015.

nisam hdzovac,nemrem ih vidjeti ali drago mi je da napokon imamo predsjednika(predsjednicu) koja se ne srami doci medju ljude...koja navija za hrvatske klubove i reprezentaciju

KL
Klarahrv
20:32 09.04.2015.

Bravo Predsjednice Hrvatice. Neka manjine i jugoslaveni pate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije