Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 27:25

PPD Zagreb u Areni šokirao trostrukog europskog prvaka Kiel

Zagreb - Kiel
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
28.09.2014.
u 21:15

- Probudili su se dečki u nastavku, htio sam ih opustiti u prvom dijelu. Možda sam pretjerao s nekim riječima, ali rekao sam im da su i oni igrači od krvi i mesa i da trebaju dati sve od sebe

Zagrebaši će svima biti tvrda kost na svom parketu. Mi jesmo danas favoriti, ali to moramo dokazati na parketu, rekao je hrvatski reprezentativac u redovima Kiela Domagoj Duvnjak uoči utakmice, a na parketu se potvrdio samo prvi dio njegove izjave.

Zagreb se doista pokazao kao tvrda kost i napravio senzaciju prvog kola rukometne Lige prvaka. Pred ispunjenom zagrebačkom Arenom pobijedio je Kiel 27:25!

Utakmica je krenula kao što su mnogi i očekivali, Kiel se postavio autoritativno i prvo poluvrijeme dobio s četiri razlike (13:9). No, u nastavku je uslijedio veliki preokret domaće momčadi koja je na krilima fantastične publike došla do vodstva, a na kraju i pobjede. Pet minuta prije kraja Zagreb je imao tri razlike i napad i činilo se da je gotovo, ali Kiel se dvije minute prije kraja približio na samo gol zaostatka. Ipak, Zagreb se opet odvojio, a kad je Stepančić zabio za tri razlike na ulasku u posljednju minutu, a Ivić zatim upisao i svoju desetu obranu, slavlje je moglo početi.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

- Probudili su se dečki u nastavku, htio sam ih opustiti u prvom dijelu. Možda sam pretjerao s nekim riječima, ali rekao sam im da su i oni igrači od krvi i mesa i da trebaju dati sve od sebe. Obrana 5-1 ne odgovara Kielu i mi smo ju dobro odigrali, rekao je Zlatko Saračević koji je danas vodio Zagreb.

Obranović i Horvat postigli su šest golova, Brozović i Stepančić po četiri, što je bilo dovoljno da se sruši trostruki europski prvak i jedan od favorita LP-a.

Zagreb u sljedećem kolu ide u goste PSG-u.

>>Josipović gledao pobjedu Zagreba iz lože, Kolinda Grabar Kitarović na tribini

Komentara 9

DI
dinamojavolim1
21:24 28.09.2014.

bravo decki

Avatar x-y
x-y
21:24 28.09.2014.

bravo Zagreb!!!.... cestitke decki!!!....

TA
tarzan
21:21 28.09.2014.

Svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije