Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

PPD Zagreb u Areni pobijedio Meškov i ostao u igri za drugi krug

PPD Zagreb - Meškov
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/5
23.11.2014.
u 20:40

Zagreb su do treće domaće pobjede predvodili Zlatko Horvat sa šest golova, Sandro Obrainović sa četiri, te Mario Vuglač s tri gola

Rukometaši PPD Zagreb u zagrebačkoj Areni došli su do važne pobjede. U šestom kolu Lige prvaka pobijedili su bjeloruski Meškov 25:23 i tako im uzvratili za nedavni poraz.

Momčad Veselina Vujovića odigrala je vrlo dobru utakmicu, posebno u prvom dijelu kada je stekla prednost 11:8. U nastavku su vodili i 21:15, ali su se gosti do kraja približili.

Foto: Marko Lukunić/PIXSELL, Davor Puklavec/PIXSELL

S obzirom na to da je Meškov kod kuće pobijedio četiri razlike, u slučaju da momčadi budu bodovno izjednačene na kraju, u prednosti će biti klub kojeg vodi Željko Babić.

Zagreb su do treće domaće pobjede predvodili Zlatko Horvat sa šest golova, Sandro Obranović sa četiri, te Mario Vuglač s tri gola. PPD u sljedećem kolu gostuje kod vodećeg Kiela, već za tri dana. Nijemci imaju deset bodova, PSG je na osam, Zagreb i La Rioja na šest, Meškov na četiri, a Metalurg na dva boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije