Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK POSAO

PPD Zagreb protiv moćne Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka!

rukometna LP ždrijeb
Foto: Printscreen EHF
1/2
24.03.2015.
u 11:35

Zagreb će u četvrtfinalu rukometne Lige prvaka igrati protiv Barcelone!

Rukometaši PPD Zagreba danas su na ždrijebu u Beču doznali protivnika u četvrfinalu Lige prvaka. To će biti moćna Barcelona!

Zagreb je vjerojatno dobio najtežeg protivnika, no barem je spektakl u Areni zajamčen. Barcelonu će predvoditi Nikola Karabatić i nekadašnji igrač Zagreba Kiril Lazarov. Prva utakmica igra se u Zagrebu (8-12. travnja), a uzvrat je u Španjolskoj (15-19. travnja).

Pobjednici četvrtfinala plasirat će se na Final Four u Kölnu.

Inače, EHF je odlučio da će ždrijeb biti dirigiran pa su tako Kiel, Barcelona, Veszprem i Kielce bili u jačoj skupini i nisu mogli igrati međusobno. Zagreb je na kraju dobio Barcelonu, osmerostrukog osvajača Lige prvaka. U četvrtfinalima će nastupiti još 13 hrvatskih igrača, a to su: Duvnjak, Vori, Gojun, Kopljar, Alilović, Sulić, Karačić, Musa, Šego Buntić, Štrlek, Čupić i Blažević.

Parovi četvrtfinala:

PPD Zagreb - Barcelona
Vardar - Kielce
PSG - Veszprem
Szeged - Kiel

>> Srce želi Barcelonu, 
a razum kaže Kielce

Komentara 4

Avatar future Gohan
future Gohan
12:21 24.03.2015.

Šanse za prolaz nikakve, ali borite se, iskustvo ali i ostavite dušu na parketu, zbog sebe ali i navijača. Sretno.

DI
Diosiario
14:09 24.03.2015.

To nije težak posao nego nemoguća misija. Da se bar prva igra u Barceloni, onda bi to bio težak posao. Klupski rukomet je takav sport u kojem suci nemilice kradu kad domaćin u druoj utakmici stiže razliku iz prve utakmice, pa su tako krali i Zagrebu protiv Koldinga, i tu moraš biti tri puta bolji da bi prošao. Ja sam se nadao da će izvući Kielce i da je prva u Poljskoj, to bi bio jedini način za proći na final four. Ovako, nema šanse.

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
14:44 24.03.2015.

Sretno momci! Iako su sanse minimalne, pokazite da niste slucajno medju 8 najboljih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije