Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

PPD Zagreb porazom u Celju startao u Ligi prvaka

PPD Zagreb
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
24.09.2016.
u 21:34

Da stvar bude još gora Stipe Mandalinić, najbolji igrač PPD Zagreb večeras, promašio je sedmerac na minus dva, minutu prije kraja.

Rukometaši PPD Zagreba lani su u Ligu prvaka krenuli s dvije sjajne pobjede (Kiel kod kuće i Celje u gostima). Ove sezone krenuli su s porazom od Pivovarne Laško (28:30). Igralo se u dvorani Zlatorog. Nekad bi dvorana bila dupkom puna, a večeras je bila jedva do pola popunjena. No, skupina navijača, koji se zovu Florijani, ipak su napravili dobar pritisak. Čak možda i na suce u završnici utakmice.

- To je rukomet. Lani smo dvaput pobijedili Celjane, sada smo izgubili. Mislim da je ključni trenutak bio sredinom drugog poluvremena kada smo bili u egalu i kada smo imali čak dva igrača više. Nismo zabili nijedan pogodak, a primili smo dva. U tim trenucima naši najiskusniji igrači Zlatko Horvat, Igor Vori i Dobrivoje Marković promašivali su čiste zicere i Celje je otišlo na plus dva – rekao je Veselin Vujović.

Da stvar bude još gora Stipe Mandalinić, najbolji igrač PPD Zagreb večeras, promašio je sedmerac na minus dva, minutu prije kraja. Horvat nije šutirao jer je nad njim napravljen sedmerac. Šteta, vjerojatno bi "Zlaja" bio precizan kao u prethodna dva puta, bez obzira na jak udarac koji je dobio prilikom šuta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije