Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLINARI ŠOKIRANI

PPD Zagreb ostaje bez Arene za utakmice Lige prvaka?!

09.04.2015.,  Arena Zagreb, Zagreb - Velux EHF Liga prvaka, cetvrtina finala, PPD Zagreb - FC Barcelona. Zlatko Horvat. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
03.09.2015.
u 14:45

- Pa mi smo već 17. rujna domaćini Kielu. Ukoliko dobijemo negativan odgovor zaista ne znam kako ćemo u tako malo vremena organizirati utakmicu u drugom gradu - pita se Ančić.

Rukometaši PPD Zagreba teškom mukom su u prvom kolu SEHA Gazprom lige, pobijedili našički Nexe (25:23). Gosti su 13 minuta prije kraja imali vodstvo od tri pogotka (19:22), a onda je domaćin malo na iskustvo, malo na dobru obranu i sjajnog Stevanovića na vratima napravio seriju od 5:0 i upisao prva tri boda.

Ledena je opcija, ali...

- Pošteno bi bilo da je završilo podjelom bodova - iskren je bio Veselin Vujović, trener "plinara".

No, u klubu imaju puno većih briga.

- Neslužbeno sam dobio informaciju kako nećemo moći niti jednu utakmicu ove sezone igrati u Areni. Tražili smo od grada da nam pokrije troškove Arene za pet utakmica Lige prvaka i tri utakmice SEHA lige (op.p. Vardar, Veszprem, Meškov) do kraja godine. U redu. utakmice SEHA lige možemo igrati u Kutiji šibica. Ali, gdje da igramo Ligu prvaka. Jedine dvije dvorane u Zagrebu koje zadovoljavaju uvjete su Arena i Ledena dvorana. Što se tiče ove druge ona je zauzeta utakmicama KHL lige u hokeju na ledu - rekao je Ante Ančić, direktor kluba.

Zagrebaši su lani bili najgledanija momčad Lige prvaka. Zar je moguće da će ove sezone Kiel, PSG, Veszprem i Flensburg gledati uživo gledatelji u Varaždinu, Poreču ili Osijeku. Zar je moguće da grad Zagreb ne želi vidjeti u Areni 16 000 navijača koji su lani bodrili PPD Zagreb sve do četvrtfinala Lige prvaka?

- Čekam službenu odluku koja bi morala doći danas ili najkasnije sutra. Pa mi smo već 17. rujna domaćini Kielu. Ukoliko dobijemo negativan odgovor zaista ne znam kako ćemo u tako malo vremena organizirati utakmicu u drugom gradu - pita se Ančić.

Vrućina problem "Kutije"

Protiv Nexea došlo je tisuću gledatelja u Kutiji. Velik broj gledatelja značio je i veliku vrućinu u tako maloj dvorani pa su igrači teško disali. Što će tek biti kada dođe Veszprem sa svojih tisuću navijača ili atraktivni skopski Vardar.

Igrači nisu znali informaciju da možda neće igrati Ligu prvaka u Areni. Sigurno će i za njih to biti veliki šok.

- Ne vjerujem da će se to dogoditi, da PPD Zagreb neće igrati u Areni. To bi bilo jako čudno - rekao je Zdenko Kordi, trener Nexea koji je dodao:

- Ovog puta bili smo najbliži da pobijedimo PPD Zagreb otkako međusobno igramo službene utakmice. Šteta, napravili smo nekoliko tehničkih pogrešaka u samoj završnici - istaknuo je.

Najefikasniji kod PPD Zagreba bili su Zlatko Horvat (5), Luka Stepančić (4), Luka Šebetić (3) i Sandro Obranović (3). Ivan Stevanović imao je deset, a Filip Ivić pet obrana. Kod gostiju istaknuo se vratar Perica Lelić sa devet obrana, te Vedran Zrnić sa četiri pogodaka. U ostalim utakmicama Vardar (Karačić 3, Cindrić 2) je pobijedio Vojvodinu (37:27), dok je Tatran u gostima bio bolji od Strumice (24:31).

>> Josip Šandrk mi 
je pacijent broj jedan!

>> Vrijeme je da vidim koliko Stefan Vujić može pružiti ove sezone

Komentara 3

VO
vodokotlic
16:53 03.09.2015.

ulaznice su bile besplatne jer ih je sponzor kluba platio, malo informiranja ne bi skodilo

Avatar Point_of_view
Point_of_view
15:51 03.09.2015.

Bili ste najgledaniji jer ste dijelili ulaznice besplatno. A sad, kad grad zeli novac za dvoranu, onda je problem. Izvolte naplacivati ulaznice i od prihoda platite dvoranu.

PU
pulizg
15:11 03.09.2015.

pa da bandic RK Zagrebu nemre dat ni lipe bitno da financira svog rodju mamica s kojim pere masnu lovu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije