Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMET

Plinari bez većih problema do slavlja kod Nexea

09.04.2015.,  Arena Zagreb, Zagreb - Velux EHF Liga prvaka, cetvrtina finala, PPD Zagreb - FC Barcelona. Luka Stepancic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.05.2015.
u 09:45

Opet je najbolji, sa šest pogodaka, bio Luka Stepančić. Mandalinić je dodao četiri pogotka, a Ivić je imao 11 obrana

Rukometaši PPD Zagreba pobijedili su Nexe u Našicama sa 27:21 u derbiju 6. kola Lige za prvaka Hrvatske. Najefikasniji kod zagrebaša bili su Stepančić (na fotografiji) sa šest i Mandalinić sa četiri pogotka, a dobar je bio i Filip Ivić sa 11 obrana. Sljedeći tjedan "plinari" su u Istri. Prvo gostuju u Poreču 12. svibnja gdje će odigrati zaostalu utakmicu 4. kola Lige za prvaka a onda ih od 15. do 17. svibnja u Umagu čeka završnica hrvatskog kupa.

Ostali rezultati - Liga za prvaka Hrvatske: Varaždin (Tokić 12) - Dubrava (Jurić-Grgić 8) 37:33; Liga za poredak: Spačva - Gorica (Bonić 8) 29:28;

Prva liga ženske, 27. kolo: Trešnjevka (Kajfeš 9) - Koka 23:30, Zelina (Debelić 9) - Split 31:26;

Mađarska, finale doigravanja: Pick Szeged (Blažević) - Veszprem (Alilović, Sulić) 25:31. (dm)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije