Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEM U ARENI

Posljednje upozorenje EHF-a: Split ostaje bez rukometnog Eura?

Spaladum Arena
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL
23.02.2017.
u 15:50

EHF je otkrio nekoliko nedostataka u Spaladium Areni i oko nje te je HRS-u, Vladi i Gradu Splitu dao dva tjedna od osiguraju garancije da će ispuniti sve potrebne uvjete

Hrvatski rukometni savez (HRS) primio je pismo  Europske rukometne federacije (EHF) u kojem se izražava zabrinutost zbog priprema jednog od gradova domaćina idućeg Europskog prvenstva.

EHF je otkrio nekoliko nedostataka u Spaladium Areni i oko nje te je HRS-u, Vladi i Gradu Splitu dao dva tjedna od osiguraju garancije da će ispuniti sve potrebne uvjete. U protivnom bi Split mogao ostati bez domaćinstva jedne od skupina Eura koji se igra početkom iduće godine.

- Isto pismo dostavljeno je gradu Splitu, gradu Zadru, predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću, državnoj tajnici Središnjeg državnog ureda za sport Janici Kostelić te ministru financija Zdravku Mariću - objavili su iz HRS-a uz napomenu da će se uskoro očitovati o svemu.

>> Splitu prijeti bankrot zbog Arene

Komentara 2

DU
Deleted user
21:11 23.02.2017.

Oni Mamić je kriv ja bi reka.

SS
sokac sa drave
09:54 24.02.2017.

Odustati od Splita jer ce izazvat nesto da se reprezentacija kazni.Split nece bankrotirati jer su njihovi zasjeli na lovu u Podravci,zagorci ce prodati zadnju kravicu,slavonci ce slati iz Irske tvrdu valutu i nekako cemo ih spasiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije