Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo je nepravda!

Pogledajte kako je Lino Červar izgubio živce i urlao na delegata!

Lino Červar
Foto: Screenshot
1/2
23.11.2016.
u 13:23

- Radimo jednu dobru stvar, a nekome to smeta. Međutim, ponosan sam na našu momčad i baš zadovoljan

Lino Červar s mladom momčadi Metalurga dobro je parirao jakom Vardaru, ali je svejedno u Seha ligi doživio poraz (29:31). No, bivši hrvatski izbornik bio je nezadovoljan suđenjem. Jasno je to dao do znanja i tijekom utakmice kada je došao do zapisničkog stola te se unosio u lice delegatu Draganu Načevskom. Zaradio je isključenje, a nakon utakmice ponovio je nezadovoljstvo.

- Čestitam Vardaru na pobjedi i želim im da u Ligi prvaka dođu najdalje što mogu, jer je to uspjeh i za makedonski rukomet. Danas smo odigrali kako smo mogli, putovali smo jučer cijeli dan, promijenili tri zrakoplova, a ujutru smo odradili i trening. Moja momčad se borila koliko je mogla, gubili smo koncentraciju i primali lake golove. Ono što me razočaralo je dijeljenje pravde, točnije „nepravde“. Radimo jednu dobru stvar, a nekome to smeta. Međutim, ponosan sam na našu momčad i baš zadovoljan. Imam najmlađu bekovsku trojku, Talevski i Kuzmanovski imaju po 20, a Velovski 19 godina, ponosan je bio Červar.

Komentara 1

Avatar Peterančan
Peterančan
13:43 23.11.2016.

Kultura!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije