Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Podravka pružila odličan otpor Vardaru

Podravka - Vardar
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/10
02.11.2014.
u 21:19

Kokice su nošene na krilima navijača u 19. minuti vodile s velikih 10:4. Vardar se do kraja poluvremena malo skockao i smanjio na 13:11. Kvaliteta je u drugom dijelu došla do izražaja, a preokret je uslijedio u 37. minuti.

Nakon poraza u njemačkom Thüringenu i kod kuće od crnogorske Budućnosti, rukometašice Podravke Vegete u Ligi prvakinja poražene su i od gostujućeg Vardara s minimalnih 26:27 (13:11).

Makedonska ekipa u vlasništvu ruskog tajkuna Sergeja Samsonjenka puna je zvijezda (Penezić, Suslina, Lekić, Radičević...) i u Koprivnici je bila apsolutni favorit, iako Indira Kastratović nije mogla računati na Fernandez i Kmirovu, dok je s Pineau raskinut ugovor.

Ipak, ženski rukomet je još jednom pokazao svu svoju draž. Kokice su nošene na krilima navijača u 19. minuti vodile s velikih 10:4. Vardar se do kraja poluvremena malo skockao i smanjio na 13:11. Kvaliteta je u drugom dijelu došla do izražaja, a preokret je uslijedio u 37. minuti.

Za 15:16 zabila je raspoložena Lekić. Podravka se nije predavala, cure su ostavile srce na terenu. Vratile su plus dva, ali nije bilo koncentracije i nekoga tko bi se priključio kapetanici Tatari da izdrže. Možda je presudio i preslab učinak domaćih vratarki ili sporne odluke sutkinja.

Milenković i Kapitanović zajedno su imale šest obrana, dok je Vardarova Suslina skupila njih 14. Kod Vardara su najučinkovitije bile Lekić sa sedam i Penezić sa šest golova, dok je kod Podravke najefikasnija bila Tatari sa sedam i Nikšić s pet.

- Podravka me ugodno iznenadila, a mislim da je presudila duga klupa. Sretna sam zbog ova dva boda, bilo je lijepo igrati u koprivničkom ambijentu – istaknula je Andrea Lekić.

Domaća kapetanica Miranda Tatari dodala je da su presudili i ziceri pred kraj utakmice koje nisu iskoristili.

- Zadovoljni smo borbom, igrom i predstavom, ali ne i ishodom. Najrealnije bi bilo da smo uzele bod – kazala je ona.

Domaći trener Goran Mrđen složio se s njom da su presudili ziceri, dok je I. Kastratović rekla da unatoč pobjedi nije zadovoljna kako njezine igračice ulaze u utakmice.

- Bila je ovo jedna od ljepših utakmica u Ligi prvakinja – završila je Vardarova trenerica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije