Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Podravka preko Nizozemki u elitu

Podravka
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/5
01.07.2016.
u 07:00

Rukometaši PPD Zagreba danas će saznati u kojoj će elitnoj skupini Lige prvaka igrati i protiv koga. Plinari su u četvrtom bubnju s danskim Silkeborgom s kojim jedino ne mogu igrati.

Rukometašice Podravke Vegete morat će igrati kvalifikacije za ulazak u skupine Lige prvakinja. Igrat će prvo u kvalifikacijskoj skupini protiv nizozemskih prvakinja Dalfsena, a u slučaju pobjede igrat će protiv boljeg iz susreta norveškog Glassverketa i turskog sastava Yenimahalle za koji igraju naše Anita Gaće i Dina Havić. Domaćin kvalifikacija još nije određen.

Rukometaši PPD Zagreba danas će saznati u kojoj će elitnoj skupini Lige prvaka igrati i protiv koga. Plinari su u četvrtom bubnju s danskim Silkeborgom s kojim jedino ne mogu igrati. Od 16 klubova elitne skupine po budžetu je PPD Zagreb bolji samo od švedskog Kristianstada i možda švicarskog Kadetta.

>> Lino Červar: Uopće se ne čudim tim huliganima s bakljama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije