Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD zagreb

Pobijedili, a trener Vujović ih kaznio treningom u sedam ujutro

PPD zagreb
Davor Javorović/PIXSELL
14.04.2015.
u 22:54

Umjesto slobodnog jutra imat će jedan dosta težak trening. I još će se morati rano ustati – rekao je Vujović.

Rukometaši PPD Zagreba pobijedili su našički Nexe sa 29:25 u 2. kolu Lige za prvaka Hrvatske. Bez obzira na pobjedu Veselin Vujović, trener „plinara“ bio je prilično ljut.

- Rekao sam dečkima u poluvremenu da drugi dio moraju dobiti sa dva razlike. Dakle, trebali su na kraju pobijediti sa sedam. Nisu uspjeli i kažnjeni su sa jutarnjim treningom. I to u sedam ujutro. Meni se neće biti problem ustati, a oni neka se malo zamisle. Umjesto slobodnog jutra imat će jedan dosta težak trening. I još će se morati rano ustati – rekao je Vujović.

Ovoga puta na tribini je trener domaćih ostavio Pavlovića, Kovačevića i Stepančića.

- Stepančić je imao laganu virozu pa ga nisam htio forsirati – istaknuo je Vujović i dodao:

- Ovakvim pristupom samo ćemo se osramotiti u Barceloni. A ja nisam trener koji se voli sramotiti i napravit ću sve da do toga ne dođe – zaključio je Vujović.

Najefikasniji kod PPD Zagreba bio je Lovro Mihić sa četiri pogotka. Solidan je bio Stevanović u prvom poluvremenu (devet obrana). Kod gostiju istaknuo se vratar Lelić sa 13 obrana te Mrđenović sa šest pogodaka bez promašaja.

>>Ovaj je PPD Zagreb baš Vujovićeva slika i prilika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije