Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETNA LP

Plinari će danas kod europskog prvaka Kielcea osluškivati rezultat iz Celja

22.10.2016., Arena Zagreb, Zagreb - VELUX EHF Liga prvaka, skupina B, 5. kolo, RK PPD Zagreb - RK Vardar. Tin Kontrec, Lovro Jotic. Photo: L
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/6
27.11.2016.
u 08:10

– U Kielce nisam vodio Šprema i trećeg vratara Jovića, dok su zbog ozljeda u Zagrebu ostali Pavlović i Šušnja, koji se ozlijedio na utakmici SEHA Gazprom lige protiv Celjana – istaknuo je Silvio Ivandija.

Rukometaši PPD-a Zagreb danas (18 sati) gostuju kod aktualnog osvajača Lige prvaka, poljskog Kielcea. Od istoga suparnika izgubili su nedavno u Varaždinu (23:26), i to zahvaljujući uglavnom svojim pogreškama i neiskorištenim kontrama.

– Baš smo kontre uvježbavali na zadnjim treninzima kako se ne bi slično ponovilo u Kielceu. Činjenica je da je Kielce veliki favoriti na domaćem parketu, ali idemo se nadigravati pa što ispadne. Sve će ovisiti o tome kako će nam vratari biti raspoloženi. Nadam se da naš Filip Ivić u dresu Kielcea neće biti tako dobar kao u Varaždinu – rekao je Silvio Ivandija, trener PPD-a Zagreb.

Jednim uhom zagrebaši će osluškivati što će se događati u Celju gdje će istoimeni domaćin od 18.30 ugostiti bjeloruski Meškov iz Bresta.

– Ne bi nam išlo u korist da Celjani pobijede jer bi nam u slučaju našeg poraza u Poljskoj pobjegli za tri boda. Da bismo ih dostigli morali bismo negdje osvojiti bodove na koje nismo računali, barem na papiru – istaknuo je trener Ivandija.

Dvojica ozlijeđenih

A takvih bodova i nema baš puno. Prilika je tek domaća utakmica protiv njemačkog Rhein-Neckar Löwena, 1. prosinca, ili da se nešto ušićari na gostovanju kod Meškova ili mađarskog Pick Szegeda. Jasno, cijela ta računica pije vodu tek pod pretpostakvom da će zagrebaši u drugom dijelu elitne skupine Lige prvaka pobijediti u Areni švedski Kristianstad i Celje.

– U Kielce nisam vodio Šprema i trećeg vratara Jovića, dok su zbog ozljeda u Zagrebu ostali Pavlović i Šušnja, koji se ozlijedio na utakmici SEHA Gazprom lige protiv Celjana – istaknuo je Silvio Ivandija.

Zagrebaši će prvi put u povijesti gostovati u Kielceu. Bit će to poseban doživljaj.

– Pričali su nam Ivić i Štrlek, naši igrači u redovima poljskoga prvaka, kako je njihova dvorana uvijek puna na utakmicama Lige prvaka i kako se navija od prve do posljednje minute. Gledatelji dobro razumiju rukomet, kao i oni u Veszpremu, i točno znaju kada treba napraviti pritisak na suce ili u kojem trenutku trebaju dati još veću podršku svojoj momčadi. U svakom slučaju, uvijek je lijepo igrati pred punom dvoranom – rekao je Tin Kontrec, kružni napadač PPD-a Zagreba. 

Komentara 1

RI
rikavac
16:11 27.11.2016.

Izbrisali ste komentar,zasto? Zato sto sam napisao da je clanak nigdje veze a pogotovo naslov. Zagrebasi igraju protiv aktuelnog prvaka Europe a osluskuju rezultat iz Celja. Kad procitas clanak covjek bi pomislio ako Celje pobijedi a Zagreb izgubi imaju sanse za prolaz. S tim da Zagreb mora pobijedit Nijemce i negdje jos bodove otkinut u gostima protiv Celja i Meskova ali kad bi to bilo sve tako moraju dobit jos dvije kuci utakmice. Al bitno je da osluskuju utakmicu iz Celja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije