Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvat vodi makedonce

Obrvan: Ne bojimo se Hrvatske, odlična nam je skupina

Ivica Obrvan
Igor Kralj/PIXSELL
21.07.2014.
u 11:45

Imat ćemo priliku za povijesni uspjeh. Ne sumnjam da ćemo izboriti drugi krug natjecanja, ali naš cilj su Olimpijske igre, kazao je Mojsovski.

Ivica Obrvan, hrvatski stručnjak na klupi makedonske rukometne reprezentacije jako je zadovoljan nakon ždrijeba skupina za SP koji je održan u Dohi.

Uz Hrvatsku i Makedoniju, u skipini B još su i BiH, Austrija, Tunis i Iran.

- Moramo biti zadovoljni, dobili smo odličnu grupu. Dobio sam priliku igrati protiv svoje države, protiv Hrvatske, ali ću vam odmah reći da se ne plašim. Znamo sve o ovoj reprezentaciji i kao što sam rekao, jako sam zadovoljan grupom -  rekao je za makedonske medije Obrvan, a nadovezao se igrač Metalurga, Naumče Mojsovski:

- Morate biti zadovoljni kada dobijete ovakvu skupinu. Imat ćemo priliku za povijesni uspjeh. Ne sumnjam da ćemo izboriti drugi krug natjecanja, ali naš cilj su Olimpijske igre. To bi bila kruna ove generacije.

>>Hrvatski rukometaši doznali protivnike na SP-u 2015.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije