Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEP Croatia cup

Njemice su nam crna mačka, ali vrijeme je da se to promijeni

Katarina Ježić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
28.11.2015.
u 11:32

U našem sastavu nema Andreje Penezić koja je 
na zadnjoj utakmici 
protiv Njemica postigla 
13 pogodaka.

Rukometašice Hrvatske večeras će u Umagu (19 sati) odigrati drugu utakmicu na HEP Croatia cupu. Nakon uvjerljive pobjede nad Slovačkom (29:19), izabranice Gorana Mrđena igrat će protiv Njemačke. Gošćama je ovaj turnir posljednja provjera uoči Svjetskog prvenstva koje počinje 5. prosinca u Danskoj.

– Ajde da ne izgubimo danas. Mislim, Njemice su odlične, ima tamo nekoliko igračica koje su stvarno vrhunske, poput Müller i desne vanjske igračice iz Leipziga, stvarno su odlične. Nisam se mnogo bavio njima, nisam gledao igra li Althaus ili ne, odnosno tko ne igra.

Mislim da su nam crna mačka, ali ajde da jednom ne budu. Da budemo pošteni, sigurno su Njemice favoriti u utakmici s nama, ali to nam je veći izazov – rekao je Goran Mrđen, izbornik Hrvatske.

>>Reprezentacija u Umagu bez Penezić i Žderić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije