Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ženski rukomet

Nitko ne razmišlja o naslovu, nego o opstanku

16.11.2014., Dom sportova, Zagreb - Zenska rukometna Liga prvaka, 5. kolo, RK Lokomotiva Zagreb -  Gyori Audi ETO KC. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
16.12.2014.
u 11:30

- Čekam da vidim s kojim ću sastavom u drugi dio sezone - rekao je Smajlagić

Rukometašice Lokomotive u prilično promijenjenu sastavu nastavit će drugi dio sezone. Prva je otišla, još usred sezone, Ivana Lovrić, nezadovoljna statusom u klubu. Zbog financijske situacije, u drugom dijelu sezone više neće igrati Sonja Bašić koja će karijeru nastaviti u francuskom Metzu te Slovenka Neli Irman koja će drugi dio sezone odraditi u slovenskom Zagorju. No, postavlja se pitanje je li tu i kraj odlascima. Klaudija Bubalo, direktorica kluba, rekla je da sve igračice koje nađu klub mogu slobodno otići. Sonja i Neli napravile su prvi korak.

– Situacija je loša, to ne krijemo. Djevojkama smo dužni dio plaće za rujan te za listopad i studeni. Sa 1. prosinca svima smo ponudili raskid ugovora. Neke su djevojke otišle, neke žele ostati, a neke će još sigurno otići. Tu prije svega mislim na strankinje, Čehinju Hrbkovu i Srpkinju Rajović. Imali smo jučer sastanak s igračicama i rekli smo im da moramo smanjiti ugovore jer nam se budžet prepolovio. Nažalost, nikoga nije briga za status ženskog sporta u Zagrebu. Probat ćemo nekako izgurati do kraja sezone, a onda tko zna, možda odemo i u stečaj – rekla je Klaudija Bubalo, direktorica kluba.

Neke igračice bit će vraćene s posudbe, poput Krsnik i Debelić koje su odigrale prvi dio sezone u Zelini, te nekoliko kadetskih reprezentativki koje su igrale u Samoboru.

– Više nitko ne razmišlja o naslovu prvakinja i borbi s Podravkom, nego o tome kako spasiti klub – zaključila je Bubalo.

>> Ženski rukomet na dnu, a nasljednice ne postoje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije