Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pero Metličić:

'Čast mi je što me Serdarušić spominje, on je vrhunski trener'

Petar Metličić
Foto: Tino Juric/PIXSELL
04.02.2015.
u 14:23

– Nitko sa mnom nije kontaktirao, zasad ništa ne znam o funkciji u HRS-u – rekao je Metličić.

Dok rukometni svijet zbraja pluseve i minuse sa Svjetskog prvenstva, a u Hrvatskoj se slaže kadrovska križaljka ljudi koji bi nam mogli vratiti finala velikih natjecanja, Pero Metličić vodi treninge sa svojim klincima u akademiji Balić-Metličić. Njegovo ime vrti se u svim mogućim kombinacijama. Nekadašnji kapetan Hrvatske, koji je ostao zapamćen kao veliki igrač, borac i čovjek, nerado se upušta u razgovore. Na riječ izbornik samo se nasmije.

– Izbornik? Koga? Generacije rođene 1998. godine u akademiji? – kratko će Pero.

Nikada nije bio od onih koji su se gurali na naslovnice. Rad, rad i rad, ozbiljnost, to su bili njegovi igrački postulati, tako je i sada. A sva kuloarska naklapanja samo mu idu na živce. Jednostavno, to nije njegov svijet. Dakle, o reprezentaciji, odnosno poziciji izbornika nije izjavio ni riječi, ali barem nam je kazao što misli o izjavi Zvonimira Noke Serdarušića, vrlo izglednog novog izbornika, koji je najavio da bi rado Metličića vidio kao svog pomoćnika u reprezentaciji.

– Noka je vrhunski trener koji me je, uostalom, i trenirao u Celju pa znam što govorim. Čast mi je da me spominje u bilo kojem kontekstu i to je za mene veliko priznanje. Ali tu svaka priča staje, nitko sa mnom nije kontaktirao, zasad ništa više od toga ne znam – rekao je Metličić.

Nema kod njega puno priče, Metličić poštuje Hrvatski rukometni savez i sve odluke koje će donijeti. A jedna od prvih trebao bi biti dolazak Ivana Balića kao koordinatora struke i Serdarušića kao izbornika. U toj varijanti Metličić bi bio "treći čovjek", Serdarušićev pomoćnik.

>>Goluža odlazi, Zvonimir Serdarušić preuzet će rukometnu reprezentaciju!

>>Golužu će smijeniti 
jer sponzori ne vole gubitnike

Komentara 2

BU
Bubra
15:59 04.02.2015.

janezu ajde malo odmori.uzmi skije i odi se malo skijat to ti je pametnije od ovog sto provodis svoje dragocijeno vrijeme na vecernjem.

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:10 04.02.2015.

Čast mu je što ga Serdarušić spominje, on je vrhunski trener makar nije nevini vitez ili sudionik nekog udruženog rukometnog pothvata u kome su nastradali civili na tribinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije