Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak je moguće

Ne može samo Hrvatska izgubiti nemoguće: Pogledajte što se dogodilo u finalu Lige prvaka

Kielce - Veszprem
Foto: Jozo Čabraja
1/9
30.01.2017.
u 23:35

Ovo me podsjetilo na utakmicu Veszprem - Kielce u finalu Lige prvaka, kada je Veszprem vodio devet pogodaka razlike - rekao je Domagoj Duvnjak

Nakon šokantnog poraza u utakmici za treće mjesto na SP-u u Francuskoj u kojoj su hrvatski rukometaši protiv Slovenaca vodili osam pogodaka, naš reprezentativac Manuel Štrlek prisjetio se finala Lige prvaka.

Njegovo Kielce, za koji su još igrali Čupić i Šego, gubilo je devet razlike u drugom poluvremenu od Veszprema. Poljska momčad je dostigla, prestigla i na kraju osvojila naslov (39:38) nakon sedmeraca. Ovog puta Štrlek nije imao sreće.

- Porazi od Norveške i Slovenije u završnici Svjetskog prvenstva i način na koji smo izgubili dobivene utakmice ostat će mi zauvijek u sjećanju kao nešto najlošije što mi se dogodilo u igračkoj karijeri - rekao je Štrlek.

Mnogi su nakon utakmice govorili da se to može dogoditi samo nama, ali nije baš tako. I hrvatski kapetan se nakon poraza od Slovenaca prisjetio lanjskog finala Lige prvaka.

- Ovo me podsjetilo na utakmicu Veszprem - Kielce u finalu Lige prvaka, kada je Veszprem vodio devet pogodaka razlike - rekao je Domagoj Duvnjak.

Pogledajte kako je Kielce nadoknadilo prednost Veszprema:


Vive Tauron Kielce vs MKB Veszprem... by videosansebastian

Komentara 5

Avatar megatronman
megatronman
06:46 31.01.2017.

A da nisu oni ili on, trener, prodali tekmu?! U trenutku kad je bilo cetiri razlike negdje pet minuta prije kraja, koeficijent na Sloveniju je bio 50 (pedeset).

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
11:50 31.01.2017.

Nismo mi Hrvati izgubili utakmicu protiv europske Slovenije nego smo herojski držali pobjedu u ruci protiv europske rukometne klase do poslednje minute utakmice!

DH
dalibor.hren
14:36 31.01.2017.

Za to kaj je napravilo Kielce, živo me boli!!! Netko je u slučaju naše reprezentacije nesposoban: Izbornik, kondicijski trener, psiholog, ili svi!? Razlaz!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije