Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Final Four

Nakon Buntića i Marin Šego ostaje bez nastupa u Kölnu

Marin Šego
Foto: Marko Lukunić/VLM
1/3
24.05.2016.
u 07:23

– Nisam liječnik, ali mislim da je riječ o težoj ozljedi i siguran sam da Marin neće biti spreman za Köln – rekao je Talant Dušebajev, trener Kielca.

Nakon Denisa Buntića još se jedan hrvatski rukometaš ozlijedio uoči završnog turnira Lige prvaka u Kölnu koji se igra 28. i 29. svibnja. Riječ je o Marinu Šegi, vrataru Kielca, koji nije dočekao kraj utakmice finala poljskog kupa u kojem je Kielce pobijedilo Wislu (33:26).

– Nisam liječnik, ali mislim da je riječ o težoj ozljedi i siguran sam da Marin neće biti spreman za Köln – rekao je Talant Dušebajev, trener Kielca.

Rukometaši PPD Zagreba večeras (19 sati) gostuju u Dubravi kod istoimenog prvoligaša u utakmici pretposljednjeg kola Lige za prvaka Hrvatske. Još ranije “plinari” su osigurali 25. naslov, a medalje i pehar dobit će u četvrtak 26. svibnja kada će u Kutiji šibica ugostiti Zamet. Ljubo Vukić osvojio je s Meškovom treći uzastopni naslov prvaka Bjelorusije. Ukupno osmi. U finalnoj seriji sa 3:0 bili su bolji od SKA Minska. I dok Ljubo Vukić slavi, vratar Nikola Blažičko tuguje. Njegov Lubbecke ispao je u Drugu njemačku ligu. Dva kola prije kraja Lübbecke ima u 30 utakmica samo osam osvojenih bodova. S njima će u niži rang i rukometaši Eisenacha. Što se tiče naslova prvaka Njemačke, RN Lowen najbliže je da prvi presiječe ciljnu ravninu. U preostala dva kola ne smiju izgubiti.

>>PPD Zagreb osigurao 25. naslov prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije