Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZI LEGENDARNI IKER

'Najteža odluka u životu! Dugo sam razmišljao o ovome'

Iker Romero
Foto: NPH/Pixsell
22.04.2014.
u 15:29

- Ovo je najteža odluka u životu. Dugo sam razmišljao o ovome i odlučio sam kako je ovo najbolja odluka za mene i ljude oko mene - rekao je Romero

Jedan od najboljih svjetskih rukometaša posljednjih 15-ak godina, Španjolac Iker Romero (33), odlučio je kako će na kraju ove sezone završiti bogatu karijeru.

Romero je u karijeri igrao za Valladolid, Ademar, Ciudad Real, Barcelonu, a od 2011. godine igra za njemački Füchse, u čijem će dresu odigrati i posljednju utakmicu u karijeri. Bit će to protiv Kiela 24. svibnja.

- Ovo je najteža odluka u životu. Dugo sam razmišljao o ovome i odlučio sam kako je ovo najbolja odluka za mene i ljude oko mene - rekao je Romero, koji će ostati u Füchseu kao klupski savjetnik.

Romero je u karijeri osvojio gotovo sve. Dva puta je osvajao Ligu prvaka, 2005. i 2011. godine. Sa Španjolskom je 2005. godine u Tunisu pobjedom protiv Hrvatske osvojio svjetski naslov. Sa SP-a 2011. ima broncu. Na Europskom prvenstvu 2006. osvojio je srebro, a u Pekingu je 2008. godine na Olimpijskim igrama uzeo broncu.

>> Karačić opet briljirao i sačuvao nadu Vardara u novo čudo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije