Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
andrea penezić

Nadam se da ću jednom podići pehar

08.12.2014., Varazdin - Zensko Europsko rukometno prvenstvo, skupina C, Hrvatska - Svedska. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
12.05.2015.
u 10:05

U godini kada je Podravka osvojila Kup prvakinja, 1996., Snježana Petika bila je treći strijelac natjecanja

Andrea Penezić, igračica Vardara, postala je prva hrvatska rukometašica koja je najbolji strijelac Lige prvakinja. Sa 102 pogotka podijelila je ove sezone prvo mjesto s Rumunjkom Christinom Neagu koja je igrala za Budućnost.

– U polufinalu protiv Budućnosti sve smo sto posto zakazale. Zato smo u susretu za treće mjesto odigrale najbolje što možemo kako bi se barem nekako odužile navijačima koji su u velikom broju došli u Budimpeštu – rekla je Andreja.

U finalu je navijala za...

– Budućnost. Drago mi je zbog Marte Žderić koja se upisala među osvajače ovog velikog trofeja. Nadam se da ću do kraja karijere i ja jednom u ruci imati pehar pobjednica Lige prvakinja – istaknula je Penezić.

>>Budućnost osvojila naslov, Penezić i Neagu najbolji strijelci LP-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije