Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što joj je bilo?

Mlada rukometašica ovim je brutalnim potezom zgrozila svijet: 'Suspendirajte je doživotno'

Rukomet
Foto: Screenshot
1/2
16.03.2017.
u 09:48

Osude za ovakav potez dolaze sa svih strana, navijači su bijesni, a neki od njih traže da se mlada rukometašica doživotno suspendira sa sportskih natjecanja.

Scena s rukometne utakmice ruskog prvenstva za igračice rođene do 2001. godine zgrozila je cijeli svijet. U susretu između Rostova i Moskve, igračica Rostova napravila je nesportski potez koji je brzo obišao svijet.

Kristina Kotolup namjerno je stala protivničkoj igračici na glavu, zbog čega je, naravno, dobila crveni karton. Igračica moskovskog kluba ostala je ležati na parketu, a s terena je izašla uz pomoć suigračica.

Osude za ovakav potez dolaze sa svih strana, navijači su bijesni, a neki od njih traže da se mlada rukometašica doživotno suspendira sa sportskih natjecanja.

>>Evo što se dogodi kada pjesmom provocirate Millwallove navijače

>>Huligani iz zasjede napali labinske rukometaše na povratku iz Zadra

Komentara 4

PO
PowerPoint
11:16 16.03.2017.

"Osudio cijeli svijet".....Delač, u kojem svijetu ti živiš?

BJ
Bjelovar112
11:23 16.03.2017.

Dozivotno ju iskljuciti iz Športa , podic prijavu protiv iste i onog tko ju tako odgoi.

DU
Deleted user
10:46 16.03.2017.

Ovo nemreš belivit, da mi je neko priči nebi vjerovao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije