Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO SE NE ODBIJA

Marko Kopljar ostvario transfer iz snova i odlazi u veliku Barcelonu!

Marko Kopljar
Goran Stanzl/PIXSELL
13.04.2015.
u 15:12

Marko će tako biti peti hrvatski igrač koji će nastupati za osmerostrukog prvaka Europe.

Marko Kopljar, hrvatski rukometni reprezentativac, odlučio je karijeru nastaviti ni više ni manje nego u Barceloni. Priče oko njegovog odlaska iz PSG-a počele su kada je francuski klub ušao u pregovore sa Kim Anderssonom, no Šveđanin se odlučio vratiti doma u Ystad. Kopljar je bio u ozbiljnoj kombinaciji za njemački Hamburg, no ponuda Barcelone se jednostavno ne odbija.

Marko će tako biti peti hrvatski igrač koji će nastupati za osmerostrukog prvaka Europe. Prvo je igrao Patrik Ćavar, pa Igor Vori, Venio Losert i Davor Dominiković. Marko će biti prvi desni vanjski iz Hrvatske koji će igrati za Barcelonu.

Za sada oba desna vanjska ostaju u Barceloni - Kiro Lazarov i Eduardo Gurbindo. Lazarov je nedavno potpisao novi dvogodišnji ugovor za Barcelonu, dok Gurbindu ugovor ističe u ljeto 2016. godine.

Teško da će Barcelona u sastavu imati tri desna vanjska i postoji mogućnost da Gurbindo ode na kraju ove sezone pa bi ostao dvojac koji je zajedno igrao u Zagrebu 2010. godine. Opet, postoji mogućnost da Marko ode jednu sezonu na posudbu što je ipak najmanje izvjesno.

>> Marko Kopljar izabran u prvu sedmorku za 'all-star'

Komentara 1

RI
rikavac
16:55 13.04.2015.

Oce se i pomoc Barselona sa njim nema sta. Bolje da produzuju Lazarovu ugovore nego sto ce naseg panja dovest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije