Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cepelin za pamćenje

Mandalinićev atraktivni pogodak uvršten u najljepše poteze Lige prvaka

Stipe Mandalinić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
25.04.2016.
u 15:17

Na samom početku utakmice, već u šestoj minuti Zlatko Horvat bacio je savršeni 'cepelin' kojega je Stipe Mandalinić zakucao pokraj nemoćnog Omeyera.

Iako su momci Veselina Vujovića izgubili u teškoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka (20-28) protiv PSG-a, prepuna Arena imala je priliku vidjeti jedan od najljepših golova kola. Na samom početku utakmice, već u šestoj minuti Zlatko Horvat bacio je savršeni 'cepelin' kojega je Stipe Mandalinić zakucao pokraj nemoćnog Omeyera.

Taj Mandalinićev gol zauzeo je drugo mjesto u Top 5 akcija prvih četvrtfinalnih utakmica u izboru EHF-a. Ovim potezom Zagrebaši su pokazali zašto ruše rekorde posjećenosti, a iako su mlada i najjeftinija momčad u četvrtfinalu, virtuozi poput Horvata i Mandalinića dokazuju kako su i jedna od najatraktivnijih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije