Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PPD Zagreb

Zagrebaši prvi dio sezone bez Mandalinića i Valčića

Josip Valčić
Marko Lukunić
17.06.2015.
u 23:00

Od pojačanja došao je Stefan Vujić koji je protekle tri sezone igrao u Francuskoj, prvo u Nantesu, a potom u Istresu.

Rukometaši PPD Zagreba prvi dio sezone igrat će bez Stipe Mandalinića i Josipa Valčića. Mandaliniću je operiran meniskus i neće ga na parketu biti osam mjeseci.

Josip Valčić je tek prije dva dana pušten iz bolnice na kućnu njegu i za sada hoda uz pomoć štaka.

Od pojačanja došao je Stefan Vujić koji je protekle tri sezone igrao u Francuskoj, prvo u Nantesu, a potom u Istresu. Riječ je o igraču koji igra na mjestu srednjeg vanjskog pucača. Problem je što veći dio upravo završene sezone nije igrao zbog ozljede, ali sada je potpuno spreman.

Klub je odlučio iz Rumunjske vratiti Josipa Šandrka, 2,10 metara visokog igrača koji se nije uspio nametnuti treneru Borisu Dvoršeku. Nakon Ilije Brozovića još bi jedan kružni napadač mogao završiti u njemačkoj ligi – Teo Čorić. No, otići će samo ako klub nađe neko drugo rješenje.

>> Zagreb lovi Vujića, Metalurg 'upecao' Janka Božovića

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije