Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKA STEPANČIĆ:

Znam francuski, a stan u Parizu tražim

Luka Stepančić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.05.2016.
u 17:13

'Vjerujem da ću se odlično uigrati s Hansenom i Karabatićem i da će PSG mojim dolaskom biti opasan sa svih pozicija.'

Luka Stepančić odrađuje peti mjesec terapije nakon operacije koljena. Prave rukometne treninge počet će raditi krajem svibnja pa postoji mogućnost da odigra barem još jednu, posljednju utakmicu u dresu “plinara” prije nego što ode u francuski PSG.

Nedostajat će mi Vujović

– Mogao bih odigrati jednu utakmicu, ali neću. Bio bi to preveliki rizik. Bilo bi lijepo kada bih mogao biti u sastavu, na klupi, i tako se oprostiti od kluba koji mi je puno toga dao u karijeri. I zato mi je jako žao što nisam mogao pomoći u drugom dijelu sezone. Žao mi je zbog suigrača, ali i zbog Veselina Vujovića kod kojeg bih još više napredovao u tih šest mjeseci koje nisam igrao. Rekao je da, koliko će on meni nedostajati, toliko ću i ja njemu – rekao je Luka.

Od moguće četiri utakmice protiv PSG-a ove sezone Luka je odigrao samo jednu, onu prvu u Parizu.

– Da, ostale tri gledao sam s tribine. Ustvari, ovu posljednju bio sam sukomentator na HRT-u. Šteta, dečki nisu zaslužili tako visok poraz u prvoj utakmici četvrtfinala – istaknuo je Luka.

Jeste li uspjeli za vrijeme gostovanja PSG-a razgovarati s budućim trenerom Zvonimirom Serdarušićem?

– Nešto malo, ali ništa posebno. Više smo u kontaktu telefonski. Čak se nismo uspjeli naći ni u Parizu kamo odem jednom mjesečno na kontrolu u njihov medicinski centar. Njihovi liječnici jako su zadovoljni kako napreduje moj oporavak. Obično dođem na samo jedan dan. Samo sam se jednom našao s Igorom Vorijem i otišli smo na ručak – veli Luka.

Kad smo već kod Igora, vraća li se on u Zagreb?

– O tom potom. Ne znam ništa, to je ipak njegova odluka.

Ako ode Vori, ostaje Halil Jaganjac, dečko koji je sa 17 godina potpisao za PSG.

– Ne mogu to komentirati jer dečka ne poznajem. Samo sam čitao o njemu. Ne znam hoće li uopće biti u prvoj momčadi. Ne vjerujem da će dobiti prostora uz Hansena, Narcissa i Karabatića – misli Stepančić.

S obzirom na to da odlazi Onufrijenko, a da se Barachet neće tako brzo oporaviti, Luka dolazi kao prva opcija na mjestu desnog vanjskog pucača.

Igrat ću s velikanima

– Vjerujem da ću se odlično uigrati s Hansenom i Karabatićem i da će PSG mojim dolaskom biti opasan sa svih pozicija. Jer, ne podcjenjujući nikoga, Onufrijenko nije klasa Karabatića i Hansena, on im je bio najslabija karika u momčadi – naglasio je Luka.

U Pariz se po nekim informacijama mora javiti na pripreme 5. kolovoza. Nada se Luka da će otići na pripreme reprezentacije.

– Volio bih to, znam da su Kopljar i Šebetić u prednosti, pa oni su i izborili Igre.

Još nije našao stan u Parizu, ali je zato već dosta naučio francuski jezik.

Pa da, već dulje vrijeme učim francuski kako bih se što bolje snašao prvih mjesec dana. Stan još nisam našao. Znam samo da će biti veći jer će buduća supruga doći negdje u listopadu ili studenom, kada rodi. Svadbu ćemo napraviti sljedeće ljeto – zaključio je Luka Stepančić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije