Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kup 4 nacije

Losert umjesto Blažička na okupljanju reprezentacije

losert
Pixsell
25.10.2011.
u 13:46

Budući da je Nikola Blažičko istegnuo mišić i neće moći doći na okupljanje reprezentacije i sudjelovati na prijateljskom rukometnom turniru Kup 4 nacije u Srbiji od 3. do 6. studenog, izbornik Slavko Goluža pozvao je Venija Loserta

Reprezentacija se okuplja 30. listopada u hotelu Panorama u Zagrebu odakle kreću za Slavonski Brod gdje će boraviti do odlaska u Srbiju. Losert  (178 nastupa za najbolju vrstu) reprezentaciji će se priključiti u ponedjeljak 31. listopada jer u nedjelju ima klupske obveze u španjolskoj ligi.

Promijenjeni su termini utakmica koje će Hrvatska igrati na Kupu 4 nacije sljedećeg vikenda. Hrvatska najprije igra 3. studenog u 20 sati u Nišu, protivnik je Češka. Potom naše u Beogradu 5. studenog u 18 sati očekuje susret sa Srbijom. Turnir završava u Vršcu 6. studenog, a protivnik Hrvatskoj u 20 sati bit će reprezentacija Mađarske. Sve utakmice prenosit će HTV.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar usainbolt
usainbolt
09:32 26.10.2011.

i sad će losert bit 3 golman,a najbolji je naš golman uvjerljivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije