Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALILOVIĆU NOVI UGOVOR

Losert dolazi u Montpellier kao zamjena za Omeyera koji ide u PSG!

Venio Losert
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
15.04.2014.
u 16:09

Losert i Mačkovšek dolaze kao zamjene za legendarnog Thierryja Omeyera te Williama Accambraya koji će sljedeće sezone igrati za PSG.

Venio Losert (38) od sljedeće godine branit će za Montpellier. Hrvatski golman u Francusku stiže iz Vive Targi Kielcea, a potpisao je jednogodišnji ugovor.

Uz Losert Montpellier je potvrdio i dolazak Slovenca Boruta Mačkovšeka.

Losert i Mačkovšek dolaze kao zamjene za legendarnog Thierryja Omeyera te Williama Accambraya koji će sljedeće sezone igrati za PSG.

- S velikim zadovoljstvom objavljujemo dolazak dvojice rukometnih velikana koje krasi elegancija, predanost i reputacija na svjetskoj razini. Dovođenjem Thierryja i Williama želimo pokazati navijačima da nam je želja da klub postane jedan od najboljih i najuspješnijih u Europi u sljedećim godina - stoji u priopćenju Parižana.

Omeyer je potpisao do 2016. godine, a Accambray godinu duže.

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

A Mirko Alilović neće promijeniti sredinu već je stavio potpis na novi ugovor s Veszpremom. U mađarskom klubu će ostati do 2018. godine.

Matulić potpisao za Chamberry

Desno krilo Zagreba Jerko Matulić sljedeće dvije sezone nosit će dres Chamberryja. Tu je informaciju potvrdio francuski klub na službenim stranicama.

Tamo ga čeka reprezentativni kolega Damir Bičanić.

>> Stanka od najmanje šest mjeseci: Mandalinić propušta i SP?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije