Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski kup

Lokosice zaboravile probleme i ušle u finale

Lokomotiva
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
15.05.2015.
u 00:30

Podravka (Nemaškalo 6) je u polufinalu pobijedila Umag (Jajčević 4) sa 32:18, dok je Lokomotiva (Božović 8, Horvat 7, Jelčić 12 obrana) pobijedila Zamet (Bunić 5) sa 27:23.

Rukometašice Lokomotive i Podravka Vegete igrat će u subotnjem finalu hrvatskog kupa u Umagu.

Podravka (Nemaškalo 6) je u polufinalu pobijedila Umag (Jajčević 4) sa 32:18, dok je Lokomotiva (Božović 8, Horvat 7, Jelčić 12 obrana) pobijedila Zamet (Bunić 5) sa 27:23.

I dok se plasman Koprivničanki očekivao, lokosice su pomalo neočekivano ušle u finale. Neočekivano jer ih je Zamet ove sezone oba puta pobijedio u prvenstvu, neočekivnao i zato jer je Lokomotivu u polusezoni napustilo deset igračica i trener Smajlagić.

- Ovo je moje prvo veliko finale u dvoranskom rukometu. Na finala u rukometu na pijesku sam ionako naviknuo – rekao je Davor Rokavec, trener Lokomotive i izbornik muške reprezentacije u rukometu na pijesku.

- Rekao sam djevojkama da zaborave sve probleme i da ovu utkamicu odigraju za sebe. Sve zadatke su ispunile onako kako smo se dogovorili. I još smo igrali bez pivota jer su Ježić i Rajović ozlijeđene. Uskočila je Benko, inače krilo, koja je to sjajno odigrala. A i krilima je lakše igrati na mjestu pivota jer ionako stalno utrčavaju na crtu – zaključio je Rokavec.

>>Lokosice žele sezonu završiti trofejem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije