Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bod u švedskoj

Lokosice blizu drugog kruga u Ligi prvakinja, ali tko će ih dalje financirati

Irfan Smajlagić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
02.11.2014.
u 15:10

– Mogle smo i morale smo pobijediti, ali su suci fućkali sedmerac za domaćina umjesto da su dodijeli loptu nama jer je bio prekršaj u napadu – rekla je Neli Irman.

Rukometašice Lokomotive nakon osvojenog boda u gostima kod švedskog Savehofa (29:29) samo su jedan mali korak do plasmana u drugi krug Lige prvakinja. Potrebno je u Zagrebu 9. studenog minimalno pobijediti švedski sastav i eto lokosicama prilika da odigraju još šest jakih utakmica u ovom elitnom natjecanju.

E, sad hoće li Lokomotiva imati dovoljno novca do pokrije nove troškove i hoće li sve igračice izdržati silan tempo treninga Irfana Smajlagić ili će još poneka, poput Ivane Lovrić, uzeti stvari i otići, ostaje da vidimo. No, u klubu se osjeća da postoje napetosti iako bi ovaj remi na sjeveru Europe mogao malo oraspoložiti sve zajedno. Najzaslužnije za Lokomotivin bod u Švedskoj su inozemke, Slovenka Neli Irman koja je postigla sedam te Čehinja Michaela Hrbkova koja je postigla šest pogodaka.

– Mogle smo i morale smo pobijediti, ali su suci fućkali sedmerac za domaćina umjesto da su dodijeli loptu nama jer je bio prekršaj u napadu – rekla je Neli Irman.

Irfan Smajlagić, trener Lokomotive, istaknuo je:

– Bilo je i dobrih i loših trenutaka. Zbog one sudačke odluke na kraju možemo biti malo i razočarani. No, i to je škola koja se plaća. Mislim da su moje igračice odigrale dobru utakmicu, većim dijelom su sve držale pod kontrolom i igrale dobru obranu.

>> Ivana Lovrić otišla zbog Irfana Smajlagića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije