Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Goropadna Barcelona preko 'hrvatske kolonije' do prilike za deveti naslov

Nikola Karabatić
DPA/PIXSELL
30.05.2015.
u 17:41

Završilo je 33:28, a na poluvremenu je bilo 16:14 za Barcelonu

Barcelona Nikole Karabatića uspjela je zaustaviti "hrvatsku koloniju" Kielce u polufinalu Lige prvaka sa 33:28 (16:14) i tako stići do prilike za osvajanje devetog naslova prvaka u povijesti.

Naravno, Barcelonu je do uspjeha vodio Nikola Karabatić s osam pogodaka, dva manje imao je Kiril Lazarov, a Gudjon Valur Sigurdsson zabio je pet puta. Vratar Gonzalo Perez de Vargas sakupio je osam obrana, a kad je ušao Danijel Šarić i dodao devet obrana, od čega šest zicera, susret se prelomio i zaustavljen je brzi Kielce, u kojem je nastupilo pet Hrvata.

Ivan Čupić zabio je tri, Denis Buntić i Manuel Štrlek svaki po dva, dok je Željko Musa jednom zatresao protivničku mrežu. Na vratima je Marin Šego upisao pet obrana. Najbolji strijelac poljske momčadi bio je Karol Bielecki sa sedam zgoditaka.

A bili su blizu, susret je bio izjednačen do 26:26, kad se Barcelona uspjela odvojiti na dva razlike i to više nije ispuštala, samo su rutinski povećavali prednost i na kraju rezultatski uvjerljivo slavili.

Sad ih čeka u finalu bolji iz susreta Duvnjakova Kiela i Veszprema u kojem nastupaju najbolji kružni napadač natjecanja Renato Sulić i naš reprezentativni vratar Mirko Alilović. Poraženi će igrati za treće mjesto protiv Kielcea.

>> Duvnjak jedini od osmorice naših zna kako je to držati trofej

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije