Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKEDONIJA U RASULU

Lazarov: Igrači ne žele strance, ali o tome moramo šutjeti

'Macedonia's Kiril Lazarov throws during the Handball European Championship group 1 match between Poland and Macedonia in Belgrad, Serbia, 23 January 2012. Photo: Jens Wolf/DPA/PIXSELL'
Foto: DPA/PIXSELL
1/2
22.01.2014.
u 17:36

- Bez "stranaca" smo došli do drugog kruga igrajući srcem. U drugom krugu ništa nismo napravili. Igrači se ne slažu da "stranci" igraju, ali sistem je takav da se mora šutjeti i mrmljati u sebi – rekao je Kiro Lazarov,

Velika bura se digla u makedonskojreprezentaciji na temu Vugrineca i Pribaka, Slovenca i Srbina koji su dobili makedonsko državljanstvo. Vugrinec nije dobio zeleno svjetlo za nastup, a Pribak je igrao protiv Islanda.

- Bez "stranaca" smo došli do drugog kruga igrajući srcem. U drugom krugu ništa nismo napravili. Igrači se ne slažu da "stranci" igraju, ali sistem je takav da se mora šutjeti i mrmljati u sebi. Nismo na pravom putu. Primarni cilj je ispunjen, ali daleko je to od naših očekivanja, svi se pravimo zadovoljni zbog “mira u kući”. Ne sviđa mi se takav pristup. To će nas u budućnosti dosta koštati. Loše stvari, za sada, majstorski prikrivamo – rekao je Kiro Lazarov, najbolji makedonski rukometaš.

>> Igračima smo dijelili putovnice i prodali nacionalni ponos

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije