Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rukomet

La Rioja sa minus sedam čeka "plinare"

PPD Zagreb - Metalurg
Josip Galoić/PIXSELL
13.10.2014.
u 10:30

U prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu EHF-a, Maribor (Kaleb 6, Špelić 3) - Kristianstad 26:25

Pobjedom nad španjolskom La Riojom, francuski PSG jedini ima sve tri pobjede u skupini A Lige prvaka. Dva boda manje imaju Kiel i PPD Zagreb. Parižani (Vori 4, Kopljar 3) su lagano pobijedili La Rioju sa 32:25, a upravo je španjolska momčad sljedeći suparnik "plinara". Pobjeda bi Zagrebaše gotovo sigurno gurnula prema osmini finala.

U skupini B, drugi španjolski klub, Barcelona uvjerljivo je bila bolja od turskog Bešiktaša (Ninčević 3, Buljubašić) pobijedivši sa 35:25.

U skupini C igrala su se dva velika derbija. Mađarski Vezsprem (Alilović, Sulić 3) je pobijedio francuski Montpellier (Losert) sa 30:29, a Mađare je spasio Momir Ilić koji je tridesetak sekundi prije isteka vremena, sa igračem manje, postigao 30. pogodak. Gosti su u zadnjoj sekundi uspjeli samo smanjiti rezultat. Vardar (Lacković 2, Karačić 4) je pomalo neočekivano lako pobijedio njemački Löwen sa 28:25. Dvorana Jane Sandanski bila je premala (5000) da primi sve gledatelje.

U skupini D poljsko Kielce (Šego, Musa 2, Štrlek 2, Čupić 3) pobijedilo je Zaporožje sa 30:26.

>>Kolo sreće u ‘šahovskoj’ utakmici okrenulo se na stranu “plinara”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije