Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOPRIVNICA

Kokice na krilima Mirande Tatari izborile još jednu Ligu prvakinja

Miranda Tatari
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
23.09.2014.
u 14:00

Podravka je najprije na kvalifikacijskom turniru u srpskom Kragujevcu pobijedila Byasen, a potom u finalu i domaći Radnički

Povratak kapetanice Mirande Tatari u posrnuli koprivnički rukometni div Podravku probudio je optimizam među navijačima.

Ugodno iznenadile

Ipak, nakon što je izgubljeno prvenstvo i kup od zagrebačke Lokomotive, gotovo nitko nije vjerovao da će kokice na jakom kvalifikacijskom turniru u srpskom Kragujevcu uspjeti izboriti Ligu prvakinja. No, upravo to se dogodilo, Mrđenova ekipa sve je ugodno iznenadila. Na krilima M. Tatari, koja je u svakoj od utakmica zabila po šest golova, najprije je pao norveški Byasen, a potom u finalu i domaći Radnički. Favorit turnira, danski Midtjylland, na kraju se morao zadovoljiti trećim mjestom.

- Iskreno, vjerovala sam da ćemo ući u Ligu prvkinja. Odigrali smo odlično, koncentrirano, baš kako smo se dogovorili. Dok si hrabar, onda ti se i sreća nasmiješi - istaknula je kapetanica, priznavši da im je išlo na ruku što su u finalu dobile Radnički, a ne Midtjylland, iako uvjerava da su spremne bile i za Dankinje.

Rođendanski dar

M. Tatari u subotu je slavila 31. rođendan. Bolji dar od ekipe nije mogla dobiti.

- Sretna sam i ponosna. Ove dvije utakmice spadaju u moje najdraže u karijeri. Posebno mi je drago zato što je Podravka moj klub, a u Koprivnici sam doma - otkrila je ona.

Ulazak u Ligu prvakinja velika je stvar za klub koji je još donedavno grcao u višemilijunskim dugovima. Zbog toga se i išlo u privatizaciju. Dojam je da se sada lakše diše, rukomet je ponovno postao zanimljiv navijačima, stvari odmah bolje funkcioniraju.

- Mogu reći da smo stvarno puni samopouzdanja. Zajedništvo je naš glavni adut i vjerujem da ćemo vratiti prvenstvo i kup u Koprivnicu - istaknula je M. Tatari.

Podravka će u Ligi prvakinja igrati u skupini s makedonskim Vardarom, crnogorskom Budućnosti i njemačkim Thűringerom. Kokice su sa 21. uzastopnim nastupom u najelitnijem natjecanju apsolutne rekorderke.

- Očekivanja? Guštam još u ovom turniru - završila je kapetanica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije