Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Kedžo

Kedži je direktor kluba na treningu uručio otkaz i pivo

Nikola Kedžo
Pixsell
24.02.2010.
u 16:36

Kedžini problemi nastaju kada je u klub doveden Slovenac Hribar, a nedisciplina je što je na dan utakmice popio pivo uz ručak.

Nakon što je Nikola Kedžo, hrvatski rukometni reprezentativac, zbog kršenja discipline otjeran iz njemačkog Düsseldorfa, javio se njegov menadžer Mile Jureta.

– Dok su Nikolu trebali i dok je jedno vrijeme izvrsno igrao, onda su u klubu bili zadovoljni i čak su mu potvrdili ostanak još dvije godine. Problemi su nastali kad su na istu poziciju doveli Hribara i još jednoga desnog braniča. Nikola je odjednom postao višak i počeli su ga tlačiti samo da bi našli bilo koji razlog da ga izbace – rekao je Jureta.

Kako je to prekršio disciplinu?

– Svi znaju da je Nikola miran igrač, a direktor kluba i trener Suton tražili su bilo što samo da ga udalje. I onda su mu prigovorili da je popio jedno pivo uz ručak na dan utakmice – istaknuo je Jureta.

Zanimljiv je način na koji je dobio otkaz.

– Direktor kluba došao je na popodnevni trening i prekinuo ga. Pozvao je Nikolu i u lice mu bacio raskid ugovora, a onda je iz džepa izvadio limenku piva i rekao mu – evo ti još piva, alkoholičaru. Nikola je ostao miran i bez prigovora napustio trening – istaknuo je Jureta, koji je dan kasnije nazvao direktora kluba.

– Na moj zahtjev da i meni pošalje raskid ugovora, odgovorio mi je da ne želi i poklopio mi slušalicu – zaključio je Jureta.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
derin
18:29 24.02.2010.

Ako je istina ovo, predlažem jednu lipu tužbu,koja će uroditi plodom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije