Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Muka sa sastavom

Katarski bogataši za 125.000 eura Zagrebu 'preoteli' Vuglača

03.03.2015., Zagreb, Kutija sibica - SEHA liga, 17. kolo,  PPD Zagreb - RK Borac. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
03.08.2015.
u 10:00

Veselin Vujović muku muči sa sastavom: J. Valčić je već dugo izvan stroja, a zbog ozljede Vujića Zagreb trenutačno nema srednjeg vanjskog

Rukometaši PPD Zagreba utakmicom protiv Južne Koreje završili su desetodnevne pripreme na Rogli. Na kraju nije ispalo sve idealno za Veselina Vujovića, trenera PPD Zagreba. Peti dan priprema u Zagreb se morao vratiti Stefan Vujić zbog problema s lijevim koljenom. Naime, Vujić ima posjeklinu na koljenu koja je nezgodno obrađena pa je morao na doradu. Kako stvari trenutačno stoje, Vujić neće sa zagrebašima ni na Schleckerov kup.

Plinari u Linzu protiv Kiela

– Zasad nećemo tražiti dodatno rješenje za mjesto organizatora igre bez obzira na to što su trenutačno izvan stroja Josip Valčić i Stefan Vujić. Bude li Vujić odsutan dulje no što se očekuje, razmislit ćemo hoćemo li koga dovesti. Predložio sam Vujoviću Ivana Dumenčića koji je trenutačno bez kluba i koji čeka angažman u inozemstvo. Trener je rekao da ipak još pričekamo s Vujićem – istaknuo je Ante Ančić, direktor kluba.

Dakle, za Schleckerov kup Vujović će morati "izmisliti" novog srednjaka. Vjerojatno će pokušati s Obranovićem ili Pavlovićem.

U međuvremenu je klub napustio i Marijo Vuglač. Karijeru će nastaviti u katarskom klubu Lekhwiyi za koji je potpisao na tri godine. PPD Zagreb dobit će 125.000 eura odštete, a Vuglač će, po svojoj računici, za tri godine zaraditi dovoljno i za stare dane.

– Na mjestu desnog vanjskog pucača imamo Stepančića i Šebetića pa nismo pravili problem Vuglaču – rekao je Ančić.

Zagrebaši će u Zagrebu ostati samo do srijede kada kreću u Linz gdje će igrati prijateljsku utakmicu s domaćinom, a odmah u četvrtak putuju u Ehingen na Schleckerov kup. Ondje će im suparnici biti itekako ozbiljni – Göppingen i Kiel u skupini, a kasnije u razigravanju Veszprem, Füchse ili Baia Mare.

– Već sam odlučio da na pripremnim turnirima neću igrati s udarnom postavom. Svi igrači dobit će priliku, a i protiv Kiela, s kojim igramo u prvom kolu u Ligi prvaka, ne smijem otkriti sve nove adute – istaknuo je Veselin Vujović, trener PPD Zagreba.

Prvu službenu utakmicu PPD Zagreb odigrat će 4. rujna u Našicama protiv Nexea, a prvu domaću 12. rujna protiv Vardara. Obje utakmice su u SEHA Gazprom ligi. A prva utakmica Lige prvaka na rasporedu je 19. rujna kada će u Areni gostovati Kiel s našim Domagojem Duvnjakom.

Stižu Lac, Karačić i Cindrić

Postoji čak mogućnost da se Vardar umjesto u Kutiji šibica ugosti u Areni. Za tu priliku ne bi se otvorio samo gornji prsten Arene, a uvjereni smo da će Zagrepčani rado doći gledati momčad u kojoj između ostalih igraju Blaženko Lacković, Igor Karačić i Luka Cindrić.

>> Gotov je odmor, "plinari" kreću žestoko

Komentara 1

DU
Deleted user
10:14 03.08.2015.

Nigdje na naslovnoj o velikom remiju Hajduka. Kaj je Večernji,možda jašete na crvenoj struji? Pošto najam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije