Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Karačić opet briljirao i sačuvao nadu Vardara u novo čudo

Igor Karačić
Vjeran Žganec Rogulj/Pixsell
22.04.2014.
u 08:17

Ovog je puta hrvatski rukometaš bio najbolji u gostujućem porazu svoje momčadi 22:24 na gostovanju kod Flensburga u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Karačić je utakmicu završio sa devet golova.

Igor Karačić odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu za Vardar u Ligi prvaka. Ovog je puta hrvatski rukometaš bio najbolji u gostujućem porazu svoje momčadi 22:24 na gostovanju kod Flensburga u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Karačić je utakmicu završio sa devet golova.

Nakon što su izbacili europskog prvaka HSV, rukometaši Vardara protiv Flensburga su pokazali da to nije bilo slučajno. Čak su na poluvremenu vodili 14:13, međutim u nastavku je njemačka momčad okrenula utakmica te slavila s dva gola prednosti. Unatoč porazu, Vardar se ima pravo nadati da u svojoj dvorani Boris Trajkovski mogu nadoknaditi minus dva i izboriti plasman na Final Four u Kölnu, koji se igra 31. svibnja i 1. lipnja. Kod Flensburga je najbolji bio Danac Anders Eggert sa šest golova.

Karačić čeka novi poziv Goluže

Inače, Karačić nije bio u planovima izbornika Slavka Goluže još od Mediteranskih igara u Turskoj 2013. godine, gdje je čak bio i kapetan. Dobre igre u dresu Vardara mogle bi možda natjerati izbornika na promjenu mišljenja, jer Igor se čini kao odlična nadopuna Duvnjaku na mjestu srednjeg vanjskoj, a može pomoći i na poziciji lijevog vanjskog.

>> Barcelona na koljenima: Gensheimer im je zabio 14 golova

Komentara 1

XE
xexo
08:22 22.04.2014.

pa ako zove Igora onda neće biti mjesta za Josu koji rastura...gdje ono....e jbga nemogu se sjetiti ali svakako najbolji srednji vanjski nakon Domagoja......bitte eine cafe und kolač...tanke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije