Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVANKA KAPITANOVIĆ

Kad imaš dobru obranu ispred sebe onda je i nama vratarkama puno lakše

07.06.2015., Koprivnica - Kvalifikacijska utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva za zene izmedju Hrvatske i Svedske. Goran Mrdjen.  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
12.10.2015.
u 08:00

Moramo pobijediti Makedoniju i ne smijemo izgubiti u Sloveniji sa više od osam razlike da bi izborili završnicu EP-a

Rukometašice Hrvatske sjajno su odradile prve dvije utakmice kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo kojem će domaćin biti Švedska u prosincu 2016. godine. Izabranice Gorana Mrđena pobijedile su prvo u Umagu Sloveniju (27:19), a potom u Skoplju Makedoniju (36:22).

- U obje utakmice dobro smo odigrali obranu. A iz te dobre obrane dolazili su brojne polukontre i kontre i laki pogotci – istaknuo je Goran Mrđen, izbornik reprezentacije.

Već nakon ove dvije utakmice možemo reći kako smo jako blizu plasmana na Europsko prvenstvo. Jer, teško je ne očekivati pobjedu protiv Makedonije na svom parketu, a isto tako teško da ćemo na gostovanju kod Slovenije izgubiti sa više od osam pogodaka razlike. Ako uopće tamo i izgubimo.

Još nas u prvom dijelu kvalifikacija očekuju dvije utakmice protiv Crne Gore koje će se igrati početkom ožujka sljedeće godine. Valjda će se do tada u sastav vratiti naše prve dvije vratarke, Jelena Grubišić i Marta Žderić koje su sada izostale zbog ozljeda. Opet, sve pohvale našoj trećoj vratari Ivanki Kapitanović članici Podravka Vegete, koja je odlično obavila svoj dio posla.

- Kada imate ispred sebe ovako dobru obranu onda je i meni bilo puno lakše na vratima. Probat ćemo iznenaditi Crnu Goru barem pobjedom na domaćem parketu – rekla je Kapitanović.

>> Sanader nas spašava protiv Slovenki

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije