Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mrđen izabrao igračice

Prvi put u povijesti nema nijedne lokosice

Lokomotiva
Goran Kovacic/pixsell
20.05.2015.
u 07:15

Pripreme će od 24. svibnja biti u Umagu i Đurđevcu. Prva utakmica je 7. lipnja u Koprivnici, a uzvrat 14. lipnja u Stockholmu

Goran Mrđen, izbornik ženske rukometne reprezentacije, odredio je igračice koje će igrati kvalifikacije protiv Švedske za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Dansku 2015. godine.

Pozvane su sljedeće igračice – vratarke: Žderić, Kapitanović, Bešen; krila: Sokač, Nemaškalo, Gaće, Nikšić; kružne: Milanović-Litre, Džono, Ćović; vanjske: Penezić, Bašić, Elez, Kožnjak, Marić, Franković, Mičijević i Milošević.

Prvi se put u povijesti dogodilo da na popisu nema nijedne igračice Lokomotive. Na zadnjem Europskom prvenstvu iz Lokomotive igralo je osam igračica. No, od tih osam klub su napustile Bašić, Kožnjak, Gaće i Grubišić, Jelčić je prestala s igranjem, Ježić je ozlijeđena, a nisu pozvane Horvat i Benko.

>> Goran Mrđen novi izbornik rukometašica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije