Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Ivandija: Ovo nije realna slika kluba kao što misli Vujović

23.04.2016., Arena Zagreb, Zagreb - Prva utakmica cetvrtfinala Velux EHF Lige prvaka, RK PPD Zagreb - Paris Saint-Germain. Tin Kontrec. Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
21.10.2016.
u 20:54

Dobra vijest stigla je iz Beča, iz sjedišta EHF-a. Tin Kontrec moći će biti u kadru za Vardar.

Silvio Ivandija i Vladimir Jelčić, prvi i pomoćni trener PPD Zagreba, jučer su se predstavili medijima, uoči subotnje utakmice elitne skupine Lige prvaka protiv skopskog Vardara (Arena, 20 sati).

– Ne mislim kao Vujović da su ova četiri poraza u Ligi prvaka realnost kluba. Možemo bolje i pokušat ćemo to pokazati već protiv Vardara. Makedonski prvak je favorit, ne samo protiv nas nego i za završni turnir u Kölnu. Ne bježim od toga da je ispred mene ogroman posao, želim da PPD Zagreb opet bude osvježenje u Ligi prvaka kao prethodne dvije sezone. Ne bojim se nikoga, nemam strah ni od jednog suparnika. Nadam se da ću s medijima dobro surađivati, na raspolaganju sam vam od 0 do 24 sata – rekao je Ivandija.

Tonči neće više biti šutljiv

U svom mandatu pokušat će u dogovoru s čelnicima kluba osigurati da i igrači budu dostupni, da se ne dogodi situacija kao poslije poraza od Szegeda kada nitko od igrača, izuzev Vorija, nije došao u miks-zonu. Neki igrači pak izbjegavaju razgovore godinama, primjerice Tonči Valčić.

– S obzirom na to da se Tonči polako priprema da bude trener, morat će poraditi na komunikaciji s medijima. On je svjestan da ima određen problem jer je prilično tih, ali ću s njim ovih dana obaviti razgovor i to će se sigurno promijeniti. Imali smo zanimljiv slučaj sa Sandrom Obranovićem koji je pri potpisu ugovora inzistirao da piše kako neće dolaziti na konferencije za medije jer misli da ne može ništa pametno reći. U redu, ali kako je onda, igrajući za Szeged, prvi potrčao na službenu konferenciju za medije – pita se Božidar Jović, glavni menadžer kluba.

Dobra vijest iz Beča

Dobra vijest stigla je iz Beča, iz sjedišta EHF-a. Tin Kontrec moći će biti u kadru za Vardar. On je dobio plavi karton protiv Meškova, što znači da je njegovo isključenje razmatrala Disciplinska komisija koja mu nije odredila kaznu.

Komentara 1

KA
kažemja
21:24 21.10.2016.

Sve ok, samo treba to dokazati na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije