Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOKOMOTIVA

Ivana Lovrić otišla zbog Irfana Smajlagića

Lokomotiva - Viborg
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
30.10.2014.
u 07:30

Nezadovoljna minutažom i prilikom koju nije dobivala kod Smajlagića, bivša hrvatska reprezentativka odlučila je otići dalje

Rukometašice Lokomotive danas putuju u švedski Savehof gdje će u petak odigrati utakmicu trećeg kola svoje skupine Lige prvaka. No odlazak Ivane Lovrić iz kluba zasjenio je put. Naime, Irfan Smajlagić, trener Lokomotive, nije bio zadovoljan njezinom igrom i nije ju predvidio za put u Švedsku.

– Njih su dvoje razgovarali i Ivana je doista odlučila otići. Rekla je da se trenutačno ne vidi u trenerovoj koncepciji. Činjenica je da je dovedena kao hrvatska reprezentativka, no nije se uspjela nametnuti Smajlagiću – rekao je Marko Bubalo, tehniko kluba.

Ivana Lovrić ove je godine ispala iz hrvatske reprezentacije i neće igrati na Europskom prvenstvu kojem smo domaćini. Ispala je jer u Lokomotivi nije uopće igrala i ispred nje su se na mjestu srednjeg vanjskog igrača nametnule Sonja Bašić i Maja Kožnjak. U prve dvije utakmice u Ligi prvaka, protiv Györa i Viborga, ali i u domaćem derbiju protiv Podravka Vegete, dobila je nekoliko minuta, ali bi nakon prve pogreške sjedala na klupu.

>>Na treningu rade jedno, na utakmici nešto drugo

Komentara 2

RE
renda
18:29 31.10.2014.

To se i ja pitam?

Avatar mihic
mihic
13:22 30.10.2014.

Kako je ta cura izbjegla zatvor za prometnu nesreću jel zna netko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije