Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI VRATAR

Mirko Alilović: Ispada da puno bolje branim u klubu nego u reprezentaciji

07.02.2015., SD Gradski vrt, Osijek - SEHA liga, 14. kolo, RK Nexe - MKB-MVM Veszprem.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
03.03.2015.
u 11:30

- 
Novi izbornik, a poznato lice. Radili smo zajedno od 2011. do 2013.

Mirko Alilović najveći je krivac što rukometaši PPD Zagreba nisu iznenadili Veszprem u Varaždinu, u 18. kolu SEHA lige. Imao je 14 obrana od kojih se neki bili ziceri.

- Ispada da mi puno bolje ide u klubu nego u reprezentaciji. Otkako sam se vratio iz Katara, sa Svjetskog prvenstva, zaista odlično branim i u Ligi prvaka i u SEHA ligi - rekao je Alilović.

Kako mu se čini PPD Zagreb?

- Mislim da oni mogu još bolje odigrati nego što su igrali protiv nas. Naša obrana nije im dopustila puno prostora. Ali, Kolding mogu proći i vidim ih u četvrtfinalu Lige prvaka. U redu, Danci imaju tri igrača koja, ako "polude", može biti svašta, Kima Anderssona, Bo Spellerberga i Kaspera Hvidta - istaknuo je Mirko.

Vi u osmini finala igrate protiv La Rioje?

- Veliki smo favoriti. Već u prvoj utakmici idemo na pobjedu kako bismo što mirnije dočekali uzvrat. Ne vidim način kako bi nas mogli iznenaditi - istaknuo je Mirko.

Može li Veszprem završiti sezonu u SEHA ligi bez ijednog izgubljenog boda?

- Probat ćemo. U subotu imamo najteže gostovanje, u Skoplju kod Vardara. Opet, utakmica rezultatski ništa ne odlučuje i pitanje je hoće li Vardar "tankirati" jer oni u osmini finala Lige prvaka imaju puno težeg suparnika, poljsku Wislu - kaže Alilović.

Završni turnir SEHA lige prvi će se put igrati u Veszpremu.

- To je super. Bit će to fešta od rukometa, puna dvorana svaki dan. I ono najbitnije, neću morati nikamo putovati - istaknuo je Mirko.

Novi izbornik Željko Babić?

- Novi izbornik, a meni poznato lice. Bio je s nama u reprezentaciji od 2011. do 2013. godine. S njim sam prošao četiri velika natjecanja. Vidjeli smo se nedavno u Brestu kada smo igrali s njima. Premda nije bilo službeno objavljeno, rekao mi je da će vjerojatno biti izbornik. Nismo ništa posebno razgovarali, ali se nadam da će me pozvati za kvalifikacijske utakmice s Norveškom - zaključio je Mirko.

>> Još sam gladan rezultata, ali me ne zanima brza lova!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije