Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUČILI IZ KLUBA:

Ime Rukometnog kluba Zagreb nikad se nije i neće mijenjati!

Rukomet
Pixsell
05.09.2014.
u 11:54

No Prvo plinarsko društvo stajat će ispred imena, a s obzirom na dužinu, Zagreb će se zvati - RK PPD Zagreb.

Rukometni klub Zagreb dobio je novog sponzora, Prvo plinarsko društvo d.o.o., a odmah se pojavila informacija i da će to biti ime koje će najtrofejniji rukometni klub u Hrvatskoj nositi.

No nije to baš tako, a detaljnije stoji u priopćenju RK Zagreb, koje prenosimo u cijelosti:

Nastavno na obavijest o promjeni imena Rukometnog kluba Zagreb moramo dodati kako se samo ime kluba nikada nije i neće mijenjati.

Najtrofejniji rukometni klub u Hrvatskoj bio je i ostao rukometni klub Zagreb. Promjena se odnosi na sponzora imena što je u ovom slučaju tvrtka Prvo plinarsko društvo d.o.o. U slučajevima kada dužina imena predstavlja problem (u potpisu, tablicama, tekstovima) može se koristiti naziv RK PPD Zagreb.

Dakle, počevši od subote, 06. rujna i utakmice 01. kola SEHA Gazprom South Stream lige protiv Nexe Našica u Osijeku, hrvatski rukometni prvak nastupati će pod imenom Rukometni klub Prvo plinarsko društvo Zagreb.

>> RK Zagreb promijenio ime, od sada se zove Prvo plinarsko društvo!

Komentara 3

LI
Lisabon
12:14 05.09.2014.

Pa dajte ime novinara koji je dao tu informaciju o imenu?Mislim netocnu.I kako ce on odgovarati za tu budalastinu koju je napisao?To naravno necete napraviti.To pokazuje i dokazuje da novinari mogu pisati gluposti i kojekakve budalastinje ,a da za to nikome ne odgovaraju.No mogu prozivati druge i izazivati javne hajke na pojedinece i jos za to dobivati kojekakve novinarske nagrade za svoj rad bez ikakvih kriterija.Strasno je sta je kod nas postalo novinarstvo.FUJ

Avatar mali322
mali322
18:38 05.09.2014.

Pa sve je napisano ispravno i prvi put...klub se zove Prvo Plinarsko Društvo Zagreb...u čemu je problem!?

DI
dinamojavolim1
16:50 05.09.2014.

bravo lisabon i to je ta sloboda pisanja??napisete sta zelite i boli vas ona stvar dal je istina ili ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije