Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'OMALOVAŽAVA NAS'

Igrači Metalurga optužuju: Červar nas je vodio s ciljem da izgubimo

Lino Červar
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
05.11.2014.
u 18:42

“Mi smo uvijek igrali na pobjedu, bez obzira ima li ili nema novca. Ali, trener je vodio momčad s ciljem da izgubimo. Do sada smo šutjeli jer smo bili privrženi klubu, međutim, situacija je postala nepodnošljiva”, piše u priopćenju.

Rukometaši Metalurga nisu doputovali u Zagreb na utakmicu 6. kola SEHA lige. To je već drugi put da nisu došli na utakmicu u tom natjecanju. Prvi put nisu došli u Prešov 2012. godine jer nisu uspjeli na vrijeme organizirati prijevoz, ali i zbog zgusnutog kalendara. Sada je razlog sasvim drukčiji, nije čak ni financijske prirode.

“Više ne dolazimo na treninge jer smo razočarani i ogorčeni načinom na koji se prema nama odnosi rukovodstvo kluba i trener Lino Červar, Takav odnos nije od jučer i nema nikakve veze s financijskom krizom u klubu”, piše u priopćenju koje je potpisalo 20 od 28 igrača Metalurga.

Lino Červar očigledno više nije omiljen u klubu, barem što se tiče igrača.

“Trener stalno omalovažava naš učinak, kao i sve ono što smo do sada postigli. Od početka sezone počeo je s nekim novim sustavom igre koji nitko ne razumije osim njega”, pišu dalje igrači.

Červara u priopćenju igrači čak i optužuju.
 
“Odgovorno tvrdimo da smo u većini utakmica koje smo izgubili, lako  mogli pobijediti, ali smo ih izgubili zbog nerazumljivih poteza trenera. Primjerice, uoči meča u Brestu, u Skoplju su ostali Stanić i Atman. Čudni su bili i potezi i njegovo ponašanje u Zagrebu na utakmici Lige prvaka. Trener stalno želi sukob među igračima”, piše u priopćenju.

Izgleda da kriza u Metalurgu nema veze s financijama.

“Mi smo uvijek igrali na pobjedu, bez obzira ima li ili nema novca. Ali, trener je vodio momčad s ciljem da izgubimo. Do sada smo šutjeli jer smo bili privrženi klubu, međutim, situacija je postala nepodnošljiva”, piše u priopćenju.

Churchill kao odgovor

Umjesto komentara, Lino Červar poslužio se izrekom Winstona Churchilla:

Laž proputuje pola svijeta prije nego što istina dobije priliku da uopće obuče svoje hlače.

Ali, što bi to značilo?

– Churchill je moj odgovor na te laži. A on mora da je bio pametniji od svih nas, zar ne! – istaknuo je Lino Červar. 

>> Rukometaši Metalurga odbili doći u Zagreb na utakmicu!

Komentara 4

VD
Vojo Dodevski
19:59 05.11.2014.

Lino zaradjuje pogachu (ne hljeb) u Makedoniji i prije nego se uzeo posdtapati Cherchilom, morao je znati da je on omrznuta lichnost u Makedoniji: u gradjanskom ratu u Grchkoj, koji su Makedonska manjina izgubila, Cherchil je "pozajmio" grchkoj armiji napalm bombe kojima su poprzena brojna tada Makedonska, danas etnichki chista grchka sela. Preziveli i porazeni Makedonci su se raselili po tadashnjem SSSR-u, nakon dogovora Staljina i Tita koji su grchke Makedonce gurnuli u taj gradjanski rat, ne bi li od Grchke napravili komunistichku zemlju. Eto zashto je Lino u sred Skoplja nespretno izabrao da se brani izrekom Cherchila, krvnika Makedonaca iz Egejske Makedonije!

VD
Vojo Dodevski
19:49 05.11.2014.

Metalurg je vlasnistvo najbogatijeg Makedonca, Mincha Jordanova, izmegu ostalog i vlasnika chelichane kojom truje 700.000 skopljanaca, poshto je poltron vladajuche partije vec 8 godina. Prvo je kupio Lina, a onda mu dao blanko dozvolu da kupi kojeg hoche rukometasha i napravi evropski tim. Zato danas u Metalurgu igra vishe stranaca nego Makedonaca. Svi ti stranci su evropske kvalitete, ali je zato reprezentacija niko i nishta u toj istoj Evropi. Nije stvorio niti jednog domacheg ekstra igracha, a u svakom sportu, stranci se dovode kako bi domachi uchili od njih i pocheti proizvoditi svoj kvalitet. Ovaj tim Metalurga, sa svim tim skupim inozemnim asovima mogao bi voditi i karabinjer kluba, a Lino se ponasha kao da je bez njegovih zamisli tim skupina amatera. Gazda kluba je celo vrijeme uz njega i tikva je pukla!

MH
mrtav-hladan
20:14 06.11.2014.

E Červar Červar .. Izdajico ko bi reko na njemu da je takav čovik ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije