Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajne kadetkinje

Hrvatske rukometašice u četvrtfinalu SP-a: 'Zajedništvo nam je donijelo pobjedu'

Hrvatska
HRS Facebook
28.07.2016.
u 00:15

U četvrtfinalu snage će odmjeriti s Danskom.

Hrvatska ženska kadetska rukometna reprezentacija u osmini finala Svjetskog prvenstva u Slovačkoj u slavila je nad reprezentacijom Brazila 24-21 (12-14) te je tako prošla u četvrtfinale svjetske smotre. 

U četvrtfinalu snage će odmjeriti s Danskom koja je nakon produžetaka slavila nad Rumunjskom 30-29. Susret je na rasporedu veću četvrtak navečer.

''Utakmicu smo otvorile dosta nervozno, ništa nije išlo u našu korist niti onako kako smo se dogovorili. Prelaskom iz 6-0 u 5-1 obranu preokrenuli smo rezultat u našu korist. Bilo je ponovno dosta promašenih zicera i moramo raditi na tome da ih smanjimo. Uz dobru obranu priključio nam se i golman, a klupa nas je bodrila. Ta euforija i zajedništvo koje imamo, to nam je na kraju donijelo pobjedu'', rekla je kapetanica Ivona Mrđen nakon slavlja nad Brazilom.

Komentara 1

PA
papilon69
14:18 28.07.2016.

Bravo curee!! Ultras Bregi su uz vas! Ajmo i Dankinje pomest danas!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije