Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Rijeci pale Makedonke

Hrvatske rukometašice potvrdile drugo mjesto i plasman na EP

Andreja Penezić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/7
05.06.2016.
u 19:42

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija u susretu je posljednjeg, 6. kola skupine 4 kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se u prosincu održati u Švedskoj u Rijeci svladala Makedoniju sa 35:19 (17:7) i tom pobjedom potvrdila drugo mjesto u skupini i plasman na EP.

Hrvatska je ozbiljno ušla u utakmicu protiv znatno slabijeg suparnika, te vrlo brzo stigla do vodstva od 7:1.

Prednost je u prvom poluvremenu rasla do maksimalnih 11 razlike (17:6), a u drugom je bilo i 17 pogodaka prednosti za naše igračice.

Čak 12 hrvatskih igračica upisalo se u listu strijelaca, najviše pogodaka postigla je Andrea Penezić sedam, a po pet su dodale Nataša Janković i Sonja Bašić. U sastavu Makedonije četiri igračice postigle su po tri gola.

Hrvatska je natjecanje u skupini završila s osam bodova, koliko trenutačno ima i vodeća Crna Gora, koja igra sa Slovenijom.

Makedonija je natjecanje završila na posljednjem mjestu bez bodova.

>>Duvnjakov suigrač izveo nešto neviđeno i postao svjetski hit!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije