Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRV - NOR 31:25

Hrvatska svladala Norvešku, Babić upisao prvu pobjedu na klupi

Hrvatska - Norveška
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/10
03.05.2015.
u 19:15

Kod Hrvatske najbolji su bili Domagoj Duvnjak i Zlatko Horvat koji su postigli po sedam golova, dok je vratarski dvojac Alilović-Pešić sakupio 15 obrana.

Hrvatska rukometna reprezentacija u četvrtom je kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo svladala Norvešku s 31:25. Izabranici Željka Babića tako su se uz gromoglasnu podršku u Varaždinu osvetili Norvežanima za poraz.

Norvežani su na poluvrijeme otišli vodstvom 17:16, no Hrvatska je sjajnom igrom u drugom dijelu okrenula i stigla do lijepe pobjede, prve s novim izbornikom Babićem.

Kod Hrvatske najbolji su bili Domagoj Duvnjak i Zlatko Horvat koji su postigli po sedam golova, dok je vratarski dvojac Alilović-Pešić sakupio 15 obrana.

>> Igor Vori: Treba nam vremena da usvojimo izbornikove ideje

Komentara 5

LU
lukateli1
11:21 04.05.2015.

Strasno je to sto izbornik (za njega mi nije ni cudno), a ni Pero (za njega mi je jako cudno) trebaju punih 30 minuta da uoce s kojim glupostima su odigrali prvo poluvrijeme! Strasno! Obrana 6:0 bez Gojuna!? samo za maloumnike! Uporno forsiranje pivota koji ni slucajno ne moze doci do lopte uz njihovu 6:0 obranu! Uvodjenje Marica u obranu?? trebao je biti 3 puta iskljucen u 10 minuta! Ludilo! Vukovic na centralnom beku, a Duvnjak na lijevom, umjesto obratno?! Ludilo! Da ne nabrajam vise! Ako je vec Vukovic (koga obozavam) gotov za repku, gdje je onda nestao Bicanic? zar nije napokon vrijeme da se vrati Sulica? Svaka cast Domagoju i krilima i Gojunu!

DU
Deleted user
21:31 03.05.2015.

Hmmmm, ne znam. Ovaj Babic mi bas ne uvjerava neko preveliko povjerenje. Daj Boze da grijesim i da pod njegovom palicom osvajamo medalje, najbolje zlatne....ali nekako se bojim. No dobro , vrijeme ce pokazati jel moj strah bio opravdan ili nije !!!

ZO
zoom
21:57 03.05.2015.

Bravoooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije