Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SWISS KUP

Hrvatska izgubila od Švedske i igrat će za treće mjesto

Domagoj Duvnjak
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
05.04.2014.
u 19:54

Najbolji strijelac Hrvatske bio je Matulić sa četiri gola, Štrlek i Kopljar su zabili po tri. Treba istaknuti Stevanovića sa 12 obrana.

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je u polufinalu Swiss kupa od Švedske sa 18:21 te će u nedjelju igrati za treće mjesto.

Glavni razlog poraza naši rukometaši trebaju tražiti u slaboj realizaciji u napadu, a da nam se ne piše dobro pokazao je početak utakmice gdje smo u prvih 12 minuta utakmice zabili samo dva gola.

Srećom pa ni Šveđani nisu zabijali previše u prvom poluvremenu pa se na odmor otišlo sa 7:7.

Ipak, na početku drugog poluvremena Šveđani su se odvojili na tri gola prednosti. Nakon toga više se nismo uspjeli vratiti pa ćemo u nedjelju od 12 sati igrati protiv Švicarske, koja je sa 25:36 izgubila od Španjolske.

Najbolji strijelac Hrvatske bio je Matulić sa četiri gola, Štrlek i Kopljar su zabili po tri. Treba istaknuti Stevanovića sa 12 obrana. Kod Šveđana nismo imali rješenja za Ekberg, koji je zabio osam golova, uz samo jedan promašaj.

>> Zlatni dres iz Atene završio u Lausanni, Goluža će biti izbornik svijeta

Komentara 1

01
010308
21:38 05.04.2014.

Mi vise ni na ovim kikiriki turnirima nemozemo dalje od trecega mijesta zato gospodo vratite gospodina i velikog stratega covijeka koji u svojim idejama uvijek moze da poduci mlade trnere jedan jedini lino

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije